Krav från BTS för att överföra TCDD-biljettförsäljning till den privata sektorn

btsden tcdd hävdar att han kommer att överföra biljettförsäljningen till den privata sektorn
btsden tcdd hävdar att han kommer att överföra biljettförsäljningen till den privata sektorn

Hasan Bektaş, ordförande för United Transportation Employers Union (BTS), sa att ökningen av TCDD: s prenumerationsbiljetter inte har sett tidigare i TCDD: s historia. Bektaş hävdade att det fanns förberedelser för överföringen av biljettförsäljningen på järnvägar till den privata sektorn.


Bektaş, som sa att ordspelet gjordes med förklaringen om ”Rabatten på prenumerationer togs bort”, talade med Yavuz Oğhan i Bidebunuizle-programmet som sändes på Radio Karakutu. Bektaş sa: ”Det är helt klart en hike för din abonnent. De gör narr av våra sinnen, men allmänheten vet att det är en höjning. Detta avslöjar deras egen hjälplöshet. ”

Bektaş, som uppgav att abonnenten inte togs bort direkt för att han skulle reagera, sa att TCDD syftar till att eliminera abonnenten genom att jämföra abonnenten och dagliga biljettpriser genom att öka de orimliga priserna.

“FÖRSÄLJNINGSFÖRSÄLJNING SKA ANPASSAS”

Bektaş sa: ”De vill överföra biljettförsäljningen på järnvägen till den privata sektorn. Du vet logiken i privatiseringen i Turkiet. Först återupplivar de dem och lämnar dem sedan i knäet av den privata sektorn. ”de tarafsizhaberajans)Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar