BTS begär bussar mellan Diyarbakır och Batman

btsden begäran om raybus mellan diyarbakir batman
btsden begäran om raybus mellan diyarbakir batman

BTS Diyarbakir filials president Nusret Basmaci, Diyarbakir-Batman för snabb och säker persontransporter begärde att passera järnvägen.

universellEnligt nyheterna om Toygar Kaya; ”United Transport Workers Union (BTS) Diyarbakır-branschens president Nusret Basmacı begärde att järnvägar mellan Diyarbakır och Batman skulle användas i många regioner för snabb och säker persontransport.

Många regioner har blivit realiserade

Basmacı beskrev användningen av räcken och sa: ”Räckorna är uppsättningar med fyra vagnar som vi kallar demo- eller anatoliska uppsättningar. Det är ett persontåg med en kapacitet på två hundra passagerare per bil, det vill säga nära tusen passagerare åt gången. Det används för närvarande i större delen av järnvägsnätet. Särskilt i Izmir-regionen; Aydın, Denizli, Söke line, Eskişehir-Kütahya line och kom äntligen mellan Malatya-Elazığ ”sa han.

Mycket syfte från efterfrågan

Basmacı sade att Raybus används på platser med hög passagerarkapacitet och sa att det skulle användas mellan Diyarbakır och Batman, som har samma status, och sa: Batman är en expanderande stad med en befolkning på fem hundra tusen. Vi har två regionala tåg som kör fyra gånger om dagen och endast kör mellan två städer. Dessa tåg har en kapacitet på 300 personer per dag och arbetar med nästan full kapacitet. Samtidigt fungerar South Express huvudlinje 5 dagar i veckan. Dessa är mestadels dieseldrivna lok. Det byggs nu med tjugofyra tusen lok i vårt nätverk. Sedan 1970 har dessa maskiner tjänat denna institution. De är slitna nu, mycket underhåll. Här, som organiserade fackföreningar, i linje med befolkningens krav, vill vi att järnvägen ska användas så snart som möjligt i denna tätbefolkade region. Denna begäran har blivit en nödvändighet snarare än en efterfrågan. Våra skenor är kompatibla med dessa uppsättningar. Det är viktigt att komma fram eftersom det är mycket svårt att hitta en plats i tåget, särskilt på helgerna. Kapaciteten för våra nuvarande tåg är 300 personer men det finns tillfällen när vi hittar 600 ”.

TRANSPORTSTIDEN VILL LÅG

Basmacı, som gav exempel från andra städer som använder bussen, sa: ”Till exempel 3.5 timmar på väg mellan Ankara och Eskişehir, denna tid reduceras till 1 timme och 15 minuter med buss. Till exempel finns det ingen järnvägsförbindelse härifrån till Urfa. Som ett resultat är Urfa en storstad med två miljoner dollar. Eskişehir och Ankara, om de görs på de kuperade vägarna är ganska gjort här, ”sa han.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar