Balıkesir kollektivtrafikfordon Pırıl Pırıl

balikesir kollektivtrafikfordon piril piril
balikesir kollektivtrafikfordon piril piril

Balıkesir Metropolitan Municipality genomförde rengöringsarbeten som utfördes i kollektivtrafiken till en antibakteriell dimension för att förhindra infektionssjukdomar i staden.

Balıkesir Toplu Dağıtım A.Ş., en av dotterbolagen till Balıkesir Metropolitan Municipality. (BTT) använder kollektivtrafik; Den desinficerar regelbundet stadsbussar för att säkerställa att medborgare i nästan alla åldersgrupper, små, stora och gamla, reser hygieniskt. Spridningen av sjukdomar som ökar med vintermånaderna försöks reduceras till ett minimum med rengöringsstudier. Inom ramen för BTT: s arbete i fordon som används av tusentals medborgare varje dag; mikrober, bakterier och virus får inte sprida och sprida sjukdomar.

RENGÖRING MED OMHANDLING

Inuti och utanför bussarna, där det finns mycket kollektivtrafik, rengörs fönstren, handtagen och sätena varje dag, i slutet av resan varje dag. När det gäller folkhälsa fortsätter det att arbeta hela natten så att medborgarna kan använda fordonen på ett hälsosamt sätt nästa dag. Med de fordon som är desinficerade med desinfektionsprodukter som inte skadar människors hälsa, ges medborgarna att resa säkert på ett bekvämt och hygieniskt sätt.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar