Bağbaşı-platån skapar vykortbilder med spektakulär snölandskap

Bağbaşı-platån skapar vykortbilder med spektakulär snölandskap
Bağbaşı-platån skapar vykortbilder med spektakulär snölandskap

Denizli Teleferik och Bağbaşı Plateau, som har blivit en av de oundgängliga färgerna i det sociala livet i Denizli, skapar vykortbilder med magnifik snölandskap.

Denizli Cable Car och Bağbaşı Plateau, som öppnades av Denizli Metropolitan Municipality 2015, fortsätter att fascinera sina besökare med sin skönhet som inkluderar olika naturskuggor under fyra säsonger. Denizli linbana och Bağbaşı Plateau, som berikade den sociala livet för den Denizli invånarna och tillät dem att spendera tid i de sammanflätade miljöerna, blev en av de första snöfallpunkterna i centrum av Denizli. Folket i Denizli, som når till 1500 meter höglandet med linbana, blir vit och njuter av snön. Spektakulärt snölandskap och vykortbilder från platån där snöbollen och leka med de nära och kära bort från stadens stress njuter av en annan dag bort från stressen.

“En viktig attraktion merkezi

Borgmästare i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan påpekade att Denizli Cable Car och Bağbaşı Plateau har olika skönheter under varje säsong. Borgmästare Osman Zolan betonade att Denizli linbana och Bağbaşı Plateau, som är mycket besökta av dem som vill träffa snö i stadens centrum, också är ett viktigt attraktionscenter i regionen. Vår anläggning är mycket efterfrågad med sin unika utsikt över vintersäsongen, fallande snö och frisk luft. Jag skulle vilja bjuda in våra medborgare som vill bevittna denna fantastiska skönhet till våren. ”

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar