GUHEM är Europas bästa

bäst i Europa
bäst i Europa

BTSO-ordförande İbrahim Burkay gjorde en utredning inom luftfarten med Aquila och Gökçen Holding ordförande Celal Gökçen, som gjorde betydande investeringar som Bursa Space och Aviation och gjorde en granskning vid Gökmen Space Aviation Training Center (GUHEM).


GUHEM-projektet, ledat av BTSO, med stöd av industriministeriet och med samordningen av TÜBİTAK, i samarbete med Bursa Metropolitan Municipality, räknar dagarna till öppningen. BTSO-ordförande İbrahim Burkay träffade Gökçen Holding ordförande Celal Gökçen på GUHEM genom att förvärva 25 år av den tyska flygplansfabriken Aquila. President Burkay gav också information till Celal Gökçen, en medlem av BTSO High Advisory Board, om arbetet vid GUHEM.

EUROPAS BÄSTA

President Burkay sade att centret, som grundades 2018, är bland de fem bästa centra inom rymd och luftfart i Europa och topp 5 i världen. Med uppgift om att centrumet har en stängd yta på 13 tusen kvadratmeter, sade borgmästare Burkay: ”GUHEM, som vi har genomfört för att öka unga generationers intresse för rymd och luftfart i linje med det nationella teknologiförfarandet, har 154 interaktiva faciliteter, luftfartsakademier och innovationslaboratorier. GUHEM är en kandidat för att bli ett av de få centra i världen med sina interaktiva anläggningar, intresset det kommer att skapa, dess infrastrukturbidrag till luftfartsutbildning och dess internationella prisbelönta arkitektur som ger mervärde till urban identitet. Vi är alltid redo att samarbeta med GUHEM, som avslöjar visionen om vårt stipendium och vårt land, och värdefulla företagare som Celal Gökçen, som också kommer att bidra till investeringarna i rymdflyget. ”

"VI SKA HAR PROJEKT FÖR ATT FÖLJA SAMARBETE MED GUHEM"

Celal Gökçen konstaterade att de räknar dagarna för att göra en stor investering i civila luftfartsskolor efter den flygfabriksinvestering som de kommer att göra i Bursa Yenişehir och uttalade Celal Gökçen att de vill genomföra gemensamma verk genom att utnyttja de stora möjligheterna i BTSOs GUHEM-projekt. guhem vision är ett bra exempel på överföring Gokcen, "Det här projektet genomfördes av BCCI bland studier som kommer att ge mervärde för Bursa och Turkiet. En anläggning med ett brett spektrum av möjligheter för våra barn och ungdomar att utvecklas inom rymdflyget har skapats, och vi kommer att fortsätta våra investeringar inom luftfartsområdet. På det här området kommer vi att ha projekt som vi kommer att samarbeta med GUHEM medfört av BTSO. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar