Ordu Metropolitan Building Modern Roads

Ordu Metropolitan Building Modern Roads
Ordu Metropolitan Building Modern Roads

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geride kalan 9 aylık sürede yapılan yol çalışmaları ile vatandaşlara modern ulaşım imkanı sunuldu. Sıcak asfalt, stabilize, beton yol çalışmalarının yanı sıra yeni yol açma ve genişletme çalışması yapan ekipler, sanat yapılarıyla da yolları koruma altına aldı.

HUMMALI ARBETE I 19 DISTRIKTER

Dursun Ali Kırmızıtaş, chef för avdelningen för vetenskapsfrågor i Ordu Metropolitan Municipality, gav information om arbetena som utförts sedan april 2019. Avdelningschef Kızıltaş sade, 19 Våra team genomförde 112 km varm asfalt, 63,48, 1285 km stabiliserad och 32 km betongväg i gruppvägen 24,85 i 11,75 distrikt i Ordu Metropolitan Municipality. 89,00 km ny vägöppning, 600 km vägutbyggnadsarbete gjordes. Å andra sidan var våra vägar skyddade med 110 kubikmeter stenväggar, 600 meter armerade betongväggar, 4600 meter kulverter och XNUMX kvadratmeter trottoar för att säkerställa våra verkas långa livslängd. Så länge som säsongsbetingelserna tillåter det kommer vi att fortsätta vår feberverksamhet som Institutionen för vetenskapsfrågor. ”

GRÖN VÄGAR ARBETER Fortsätter

Å andra sidan fortsätter Akkuş District Mountain Road-området i Kabadüz District Çambaşı Plateau upp till 239,79 kilometer grönt vägarbete. Jordkonststrukturer, överbyggnadsarbeten och betongvägarbeten slutfördes med en hastighet av 129,32% i Salman-Çaldırı Mevkii i Samsun-provinsens gräns till vägen, varav 35 km ligger under Ordu Metropolitan kommuns myndighet. Medan konstruktionen av betongvägar och diken är klar på 21 km av den 9 km långa vägen i Perşembe Plateau och Korgan İncedere Mevkii, fortsätter arbetet på 24 km-vägen mellan Topçam och Çambaşı Plateau.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar