Ordu Boztepe kabelbil flyttade 2019 tusen passagerare 796

armé boztepe linbana flyttade också tusen passagerare
armé boztepe linbana flyttade också tusen passagerare

Boztepe, som är 530 meter högt från Ordu stadskärna, kan nås av lokala och internationella gäster samt med väg och linbana. År 7 transporterades 2019 tusen passagerare med linbanan, som ger åtkomst till Boztepe på 796 minuter.


Ordu Boztepe linbanan är en av de mest kända turistområdena i Svarta havet. Ordu är beläget i mitten av Svarta havet, och är ett viktigt turistcentrum som välkomnar besökare både direkt och på vägen med sina naturliga skönheter och natur.

När du når toppen av Svarta havet möter du också en underbar utsikt över armén. Grönt är rikligt och möter det blå i denna miljö är en av de vackraste sakerna att göra är att njuta av naturen naturligtvis.Du kan titta på solnedgången eller prova paragliding.

28 Cabins Army Cable Car

Du kan njuta av utsikten bättre och ta bilder med hjälp av linjen Ordu Teleferik upp och ner för kullen. Det finns 28 stugor på teleplanslinjen. Du når kullen efter en 8-minuters resa. Det finns ett avstånd på cirka 2.350 meter från distriktscentret. Det finns 7 poler på teleportlinjen. Linbanans passagerarkapacitet är 250 personer per timme som ett sätt. I genomsnitt transporteras 750.000 341 personer årligen på stationen. Linbanans motoreffekt är 500 kW. Linbanan, som når en höjd av 900 meter, har också funktionen att vara det längsta avståndet (XNUMX meter) mellan de två polerna i världen.

Resan med linbana tar i genomsnitt 10 minuter. Vagnarna på linbanan är uppkallade efter Ordu distrikt. Besökare som kör linbanan under övervakning av tjänstemännen fortsätter att njuta av den unika utsikten tillsammans med Svarta havet musik under linbanan. Stugor är för 8. Det finns totalt 28 stugor.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar