Slädefestival som hålls på Orduplatåerna

armé glider i betet
armé glider i betet

Ordu Metropolitan Municipality för att förbättra vintersport och vinterturism i provinsen Ordu organiserade en slädefestival på 3 separata spår.

Slädefestivalen organiserad av Metropolitan Municipality och hålls för första gången i Ordu; Aybasti Thursday Plateau, Mesudiye Keyfalan Plateau och Akkus Argan Plateau hölls. På festivalen som organiserades i 3 olika spår, njöt alla från 7 till 70 som kom till banan med service- och supportfaciliteterna i Ordu Metropolitan Municipality snön. Borgmästare i Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Guler deltog i festivalen som hölls på Aybasti torsdagsplatå. Kanotävlingar, kanot, skidåkning, snowboard och rodel hölls på Aybastı Plateau, som är känt för sina slingrare. Senare serverades te och grill vid elden.

“ALLA FÖR ATT SE DENNA PLATSEN VÄRLD VÄRLDEN”

Därefter kommer Aybastı att vara helt annorlunda uttryckt av borgmästaren i Ordu. Mehmet Hilmi Güler sa, uz Vi vill göra Perşembe Highland till ett attraktionscenter på vintern. I den meningen har vi tagit mycket viktiga steg. Efter det, ingen förkylning och ingen reträtt. Det kommer att finnas skidåkare och paddlare som tävlar i slingrarna. Alla kommer att se denna plats, som är ett underverk i världen. Vi kommer att bygga bungalows här. Därefter blir Aybastı helt annorlunda. Våra förfäder upptäckte skönheten på denna plats i tid. Nu kommer vi att göra denna plats ännu vackrare och kommer att erövra ditt hjärta. Detta är också hjärtat i kommunen. Allt vårt arbete är att göra dig lycklig och få dig att le. Ju mer du är nöjd, desto mer nöjda blir vi. Det enda vi förväntar oss av dig är att öka uppfödningen och säkerställa utvecklingen av Aybastı. Aybastılı mest framgångsrika affärsmän i Turkiet. Vi måste få dessa affärsmän tillbaka hit. Ingen kommer att sjunga folklåten längre. ”

UZ Vi lever en av de vackraste dagarna för vintern ”

De sa att de gjorde allt de kunde för att försköna armén. Şenel Yediyıldız sa: ”Idag är vi på Tokat, Amasya och Sivas gate. Vi är här med de från närliggande städer. Idag såg vi hur vacker vår stad och våra platåer är. Vi har en av de bästa dagarna på vintern. Så länge vi ger enhet och solidaritet i vår stad, har vi det. Vi gör allt vi kan för att göra denna plats vacker. Med vår värdefulla start och bidrag från vår borgmästares borgmästare utsåg vi detta bassäng till Bolamanbassängen och startade ett projekt. Med detta projekt kommer dessa länder att bli mer livliga. ”

”VÅRA PRESIDENT VÄNDE LJUSET TILL OSS genom att använda vapnet under 3 månader, inte 12 månader

Aybastı och Perşembe-platån borde ses av alla som understryker Aybastı-borgmästaren Beytullah Gençtan, ”Vår metropolitiska borgmästare inte 3 månader, 12 månader gav oss ett lätt talande armé. Torsdag Plateau, Aybastı'm väldigt vacker. Vi visste att det var vackert på vintern, men hon var tvungen att veta att hon kunde se dessa skönheter i sitt folk. I vinter kom så många människor till platån för att ha kul. Idag har vi borgmästare från andra städer som kommer från angränsande distrikt. Idag kommer vi alla att ha det bra tillsammans. ”

"FESTIVALEN VAR EN BEGINNING FÖR OSS"

Borgmästaren i Mesudiye Isa Gul sa att festivalen var en början och sa, festivalen Festivalen vi höll här i dag var början för oss. Jag vill tacka vår borgmästare för att ha stött oss i denna fråga. Vi tror att vår Mesudiye-platå kommer att vara en av Ordas numrerade platser som Çambaşı-platån och Ulugöl ..

”ARGAN PLACE VAR ETT AV ÖGONPLATSERNA GÖ

Talare inom ramen för programmet, sade borgmästaren i Akkus Isa Demirci, Ar Our Argan Plateau är en av de viktiga platserna i öppningen av vår armé för turism i 12 månader. Detta kommer att vara en av favoritplatserna i framtiden. Vi förberedde infrastrukturen på vår platå för sommar- och vinterturism. Jag vill tacka vår borgmästare i Metropolitan Municipality som bidrog till denna organisation. ”

“VI HAR NYTT ABDOMA”

Medborgare som deltog i programmet, ”Det var en väldigt trevlig organisation för oss. Vi har haft snön till fullo. Vi har samlat bra minnen här. Borgmästare i Ordu Metropolitan Municipality, som har bidragit till dessa aktiviteter. Vi tackar Mehmet Hilmi Güler ”.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar