Arinch Logistics i Azerbajdzjan projekttransport

arinak logistik i aserbajdsjans projekttransport
arinak logistik i aserbajdsjans projekttransport

Lastbilstransporter på väg sker mest med länder som inte är anslutna till havet. I vårt land finns det många transportföretag som bedriver logistikverksamhet inom ramen för handeln med alla europeiska och asiatiska länder med eller utan sjöanslutning. Eftersom dessa företag i allmänhet föredrar att arbeta i länder med nära gränser och gränser är de särskilt inriktade på Aserbajdsjans linje på grund av deras närhet.


verksamma i Turkiet Frakt till Azerbayan Även om det finns många företag som dominerar linjen, är de framstående med sina omfattande och speciella studier. Arinat Logistics är ett av de föredragna företagen med sin struktur som lockar uppmärksamhet av exportörer och utrikeshandeln.

Efterfrågan på tungtransport utan stor storlek, containertransport, lastbilstransport och deltransport är också viktigt i Azerbajdzjan, där full lastbilstransport är koncentrerad. Arinch, som är effektiv i alla ovannämnda avdelningar, erbjuder omfattande transporttjänster med logistiska containertransportlastbilar, tunga fordon konstruerade för tungtransport, kylade semitrailer som är lämpliga för transport av kallkedjeprodukter och lastfordon som kan regelbundet delvis levereras varje vecka.

Studier i vårt land Rederier i Azerbajdzjan Vårt företag är ett av få företag som kan bedriva export, import och transitering av fraktgrupper från tredje land från Europa till Azerbajdzjan. I synnerhet tredje land som är mycket erfarna i vår grupp företag utför transport av godstrafiken ska göras genom överföring genom Turkiet eller tillhandahålla direkt service till transport- och leveranstider är så låga nedladdning.

Arinch Logistics, som flyttar alla inhemska och utländska registreringsskyltfordon i fordonsflottan inom ramen för cmr-försäkring och försäkring, gör studier med sina erfarna förare, professionell driftsteam med 7/24 förståelse och utvärderar alla transportförfrågningar som kommer till vårt företag omedelbart och positivt tillbaka på kortast tid. ge avkastning. Vårt företag, som fortsätter sitt arbetsliv utan att kompromissa med sina kundnöjdhetsinriktade principer, är ett av de föredragna transportföretagen med sin framgångshistoria som sträcker sig från det förflutna till idag.

Nyheter: Mehmet Ali BAL
Nyhetsflöde: Fraktföretag i IranJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar