Arında Logistics fortsätter sin transport till Makedonien kontinuerligt

Arinak Logistics fortsätter att transportera Makedonien kontinuerligt
Arinak Logistics fortsätter att transportera Makedonien kontinuerligt

Fortsatt att växa och utvecklas sedan 2011, när det gick in i sektorn, har det genomfört logistikverksamhet till en betydande del av Balkanländerna tillsammans med alla de europeiska och asiatiska länderna. Makedonien, som är bland Balkanländerna och där vårt lands handelsförhållanden är mycket ordnade och jämn, har ett betydande inflytande på genomförandet av stora projekt med kompletta lastbilar och delvis transportarbeten.


Vårt företag, Arındır Lojistik, som ger viktiga stöd till de makedonska transportkraven från våra exportörer och utrikeshandelsorganisationer som tillverkar över hela vårt land, särskilt våra provinser med överdriven export- och importkapacitet som Istanbul och Izmir. Rederier Makedonien har en viktig position bland. Våra fordon som transporterar gods lastas från alla regioner i Turkiet, inklusive Skopje, Makedonien den första transport till alla städer i maximalt 4 dagar främst från Ipsala gränsövergången, använder Grekland dem.

Vårt företag, som kan erbjuda tullklarering, lager, hamn- och lagertjänster samt internationella tull- och byrånstjänster samt transportverksamhet för alla kommersiella produktgrupper som anses exporteras och skickas till Makedonien inom ramen för export och transit, har antagit principen och visionen som det har antagit sedan den första dagen det har gått in i sektorn. fortsätter sina arbeten helt fokuserade på kundnöjdhet utan att avvika från sin linje. Makedonien sjöfart Med expertgruppen som finns i informationscentret i vårt företag, vars lastbilar används under kontroll av erfarna förare, utvärderas alla makedoniska logistikförfrågningar som kommer till informationsbehandlingscentret omedelbart och attraktiva erbjudanden erbjuds kunderna inom kortast möjliga tid inom ramen för frakt- och transportförhållanden.

Makedonien transport mellan Turkiet kallade att tänka på när deras kunder från att vara ett av de få företag i branschen tack vare de obegränsade Arina Logistics erbjuder logistik stödtjänster, och speciellt föredraget logistikföretag ville uppleva platsen blir güvenceydi mellan. Att tillhandahålla säkra logistiktjänster inom ramen för cmr-försäkring med fordonen i dess transporttillstånd certifikat och makedonska plattbilar i leveranskedjan, Arında Logistics fortsätter att arbeta med beslutsamhet.

Nyheter: Mehmet Ali BAL
Nyhetsflöde: Fraktföretag i IranJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar