Arbetet med det nationella tågprojektet fortsätter med full fart

arbeta i full fart i det nationella tågprojektet
arbeta i full fart i det nationella tågprojektet

”Bursa Rail Systems Workshop” hölls i servicebyggnaden för Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO). anger de senaste 5 åren har de arbetat med nära 20 företag i Bursa Turkiet Wagon Industry Co. (TÜVASAŞ) Styrelseordförande Dr. İlhan Kocaarslan sa att arbetet med fabrikens tågprojekt är i full gång.


TÜVASAŞ Styrelseordförande Dr. İlhan Kocaarslan uppgav att de kom till Bursa för att träffa leverantörer och underströk att de har samarbetat med 5 företag i Bursa under de senaste 20 åren. TÜVASAŞ 70 år sedan utomlands är en institution som arbetar med underhåll och reparation av bilar, sedan 1985 i Turkiet Wagon Industry som Kocaarslan noterade som fortsätter att arbeta ", en organisation som gör hela systemet av dem alla, särskilt transporterar passagerare. Med idrifttagandet av vår aluminiumkroppsfabrik 2019 ökade det totala antalet fabriker till 6. Nu bröt vår institution sitt skal. Vi strävar efter att bli ett tekniskt företag så att vi kan vara ett företag som producerar egna fordon. ”

Kocaarslan, som också gav information om arbetena i det nationella tågprojektet, sa: ”Vårt nationella tåg har nu skapats. Ett fordon är på väg att landa. Det är överallt i motorn och luftkonditioneringsapparaten är installerad. Förbandet för det andra fordonet är 60 procent. Det andra fordonet kommer också ur färgen. Vårt fjärde fordon är för närvarande i produktion. Vårt femte fordon fortsätter att arbeta. När vi gör det till en uppsättning sänker vi den på rälsen. Vi vill föra inhemska företag till denna sektor. Vi har etablerat massproduktionslinjer. Allt är ok. Det visar sig ett stort fordon med dussintals styrsystem med 4 kilometer kabel inuti. 5 meter lång. Vi kommer att fortsätta att skriva under nya projekt och arbeta genom att arbeta med vår affärsvärld. ”

İlhan Kocaarslan sa att de omsätter 500 miljoner liror som företag. ”Vi kommer att presentera oss för världen.” Kocaarslan sade, ”Vi vill bli en organisation som producerar internationella standarder. Som vision syftar vi till att säkerställa att det är ett märke som gör design och produktion i världsklass inom järnvägsfordonssektorn som transporterar passagerare. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar