Testkörningsdatum för Ankara Sivas YHT-linje fastställd

ankara sivas yht line testdatum tillkännagavs
ankara sivas yht line testdatum tillkännagavs

Transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, höghastighetståg gav information om arbetet. Minister Turhan, YHT-testkörningar, upp till en viss del av provkörningen kommer att börja i mars, sade han. Minister Turhan sade, 393 Vi syftar till att starta provkörningarna i mars-mars 2020 på den XNUMX kilometer långa höghastighetslinjen Ankara-Sivas i avsnittet Bişeyh - Yerköy - Akdağmadeni och att slutföra projektet under andra kvartalet XNUMX Bakan.

Minister Turhan sade att de har byggt höghastighetstågledningar lämpliga för 200 kilometer timmar där godstransporter och persontransporter kan genomföras tillsammans med höghastighetståglinjer och lägg till, ”I detta sammanhang har Bursa-Bilecik, Sivas-Erzincan, Konya-Karaman-Ulukışla-Yenice-Mersin-Adana, Adana- Osmaniye-Gaziantep, totalt 626 kilometer höghastighetståglinjer och 429 kilometer konventionellt järnvägsbyggnadsarbete fortsätter. Vi kommer att gå över till höghastighetstågledningen i slutet av maj genom att slutföra det 423 kilometer långa Konya-Karaman-avsnittet i det 102 kilometer långa höghastighetsprojektet Konya-Karaman-Mersin-Adana, vilket möjliggör snabbare överföring av gods från Konya, Karaman och Kayseri till Mersin Port. Förutom våra pågående projekt har undersökningar och projektstudier genomförts på tusen 491 kilometer. 6 tusen 434 kilometer av projektförberedelserna fortsätter. Därför fortsätter vi bygg-, anbuds- och undersökningsarbeten på totalt 13 tusen 21 kilometer järnvägslinjer. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar