Ankara Sivas höghastighetstågprojekt är klar under försommaren

ankara sivas höghastighetstågprojekt slutförs under försommaren
ankara sivas höghastighetstågprojekt slutförs under försommaren

Transport- och infrastrukturminister M. Cahit Turhan meddelade att projektet för höghastighetståg, som kommer att reducera Ankara och Sivas till 2 timmar, kommer att vara klart i början av sommaren.


Transport- och infrastrukturminister M. Cahit Turhan, som åkte till Kırıkkale för att besöka, undersökte först höghastighetstågslinjen i Kırıkkale. Turhan, som fick information om YHT-linjearbeten från myndigheterna, uppgav att byggandet av YHT-linjen, som kommer att minska den 440 km långa Ankara-Sivas vägen till 2 timmar, pågår.

'' Vi kommer att ansluta Ankara till Sivas i början av sommaren ''

Turhan sade att YHT: er inte bara drar nytta av de provinser där linjen läggs utan också de omgivande provinserna. ”I dag, i vårt land, drar cirka 40 miljoner människor i Ankara, Istanbul och Konya triangeln av denna tjänst. I början av sommaren, om det inte finns något fel, kommer vi att ansluta Ankara till Sivas med höghastighetståg. I ett vidsträckt inlandet som bor i denna region och runt denna rutt kommer inte bara de provinser där denna rutt passerar utan de omgivande provinserna runt den kommer att gynnas av denna tjänst. ''

'' Hastighetståg kommer att ge viktiga bekvämligheter i vårt folks liv ''

Med betoning att Ankara-Sivas YHT-projekt kommer att ge höghastighetstågkomfort till provinserna i östra Ankara, sa Turhan: ”Detta projekt kommer att anslutas till Kayseri. Det kommer att sträcka sig till Mersin, Gaziantep och Diyarbakır genom Konya-linjen. Den når Samsun igen genom Delice. Det här är projekt som kommer att ge viktiga bekvämligheter i vårt lands och våra människors liv och gör det möjligt för våra underutvecklade regioner att utvecklas snabbt med snabb transport. ”

Karta över Ankara Sivas höghastighetstågJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar