Ankara Sivas höghastighetståg kostar 13 miljarder TL

ankara sivas höghastighetståg kostar miljarder tl
ankara sivas höghastighetståg kostar miljarder tl

AK-partiets Sivas biträdande İsmet Yılmaz sa att kostnaden för höghastighetståget, som kommer att tjäna mellan Sivas-Ankara, är 13 miljarder TL.


Yılmaz säger att avståndet mellan Ankara och Sivas kommer att minska till 2 timmar, "Jag hoppas att vi kommer att se provkörningarna mellan Sivas och Ankara i slutet av 2020. År 2021 börjar vi använda höghastighetståg. Linjen fortsätter mot Erzincan, Erzurum och Kars efter Sivas. ”

Med uppgift om att höghastighetståget kommer att ge mervärde till Sivas, sade vice Yılmaz: ”Höghastighetståget kommer att ge stora bidrag till Sivas ekonomi och utveckling. High Speed ​​Train är en av de största investeringarna i republikens historia i Sivas. Den fortsätter till Istanbul, Ankara, Sivas och sedan till Erzincan, Erzurum och Kars. 446 kilometer på väg från Sivas till Ankara. Längden på denna linje är 406 kilometer. Transport mellan Sivas-Ankara kommer att minska till 2 timmar. Det kommer att gå 5 timmar mellan Istanbul och Sivas. Det är också förkortning på vägen. Det ger en bekväm och kvalificerad resa. Det kommer att orsaka en stor förändring i Sivas socioekonomiskt. Som Sivas fortsätter vi våra förberedelser inom turism, industri och jordbruk. ” (Hemstad / Adnan Hasan Şimşek)

Karta över Ankara Sivas höghastighetstågJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar