Ankara Metropolitan Commercial Taxi Survey är organiserad

ankara buyuksehir organiserar kommersiell taxiundersökning
ankara buyuksehir organiserar kommersiell taxiundersökning

Ankara Metropolitan Municipality, som syftar till att tillhandahålla säker och högkvalitativ transporttjänst i huvudstaden, organiserar ett "Commercial Taxi Questionnaire" för att lösa taxichaufförernas problem och få sina åsikter om det förberedda direktivet.


Metropolitan Municipality, 7 tusen 701 taxihållare skickade SMS till sina mobiltelefoner och bad dem delta i undersökningen. I frågeformuläret bestående av 9 frågor; Det finns frågor som rör skydd av liv och egendomssäkerhet för passagerare och förare, vilket säkerställer att arbetet utförs i en viss ordning och integriteten för trafiksäkerheten i staden. I den sista delen av undersökningen uppmanas taxichaufförer också att lämna sina åsikter och förslag om direktivet och andra frågor.

I undersökningen mottas också yttrandena från näringsidkarna om rättigheter och skyldigheter för taxihållare och förare, utformning av taxistationer, integration av tekniska applikationer i fordonen.

Slutet på oreglerad passagerartransport i huvudstaden

I Ankara, där det finns det högsta antalet taxibilar per befolkning, kommer fordonen som fungerar informellt att avslutas för att säkerställa trafikordningen och för att korrigera bilden av taxichaufförerna, med instruktion av storstadens borgmästare Mansur Yavas att göra en ansökan som inte kommer att lägga någon börda för butiksinnehavarna.

Fatih Eryılmaz, chef för Metropolitan Municipality Transport Department Fatih Eryilmaz, som påpekade att incidenterna med likgiltighet och okontrollerade personer, som har försämrats, skadade taxichaufförernas rykte inför medborgaren.

”Vi utarbetade ett direktiv som skulle tillfredsställa alla parter. Vi observerade att Ankara borde uppfylla lokala förhållanden. Vårt mål är att få åsikter från medborgarna och taxichaufförerna. Det har varit många terroristhändelser i Ankara tidigare. Det bestämdes som ett resultat av forskningen att dessa människor använde taxibilar. Det var nödvändigt att vidta en försiktighetsåtgärd. Syftet med direktivet är att återfå bilden av våra taxichaufförer som försöker försämras och våra människor kan använda dessa fordon på ett säkert sätt. Fram till idag har taxibilar inte registrerats och en förvirring råder i detta avseende. Arrangemang kommer också att gynna våra taxichaufförer. Det finns många cirkulärer publicerade av inrikesministeriet. Alla dessa elektroniska system ingår i vårt direktiv för stadens säkerhet och taxibilar. En annan fördel med det arrangemang vi kommer att göra är att skydda våra taxichaufförer mot Uber-fordonssystemet. Eftersom det inte finns någon förbättring när det gäller komfort i taxibilar har taxibilar blivit föredragna av våra medborgare. Vi vill att våra taxichaufförer ska skyddas både idag och imorgon, och vi kommer att säkerställa detta. Som kommun måste vi göra en teknisk förbättring för dem. Uber eller något annat företag bör komma in i detta område och inte spela med någons bröd. Vem arbetar i vilken taxi är viktig för våra medborgare? Har den nödvändiga kvalifikationer och villkor som krävs för att bli taxichaufför? Vi måste känna dem lika mycket som medborgarna. ”

TAXI-STOPPAR informeras genom att resa en

Eryılmaz säger att de också ger information till taxichaufförer och medborgare för att få sina åsikter:

”Hittills har vi garanterat kontinuiteten i våra taxichauffers rättigheter och vi fortsätter att ta emot dem. Vi har beaktat både de lagliga rättigheterna för taxichaufförsmän som har bildats i Ankara hittills, och taxistationerna och taxisignalerna som har bildats som en plats och vi har säkerställt att de är under rättslig säkerhet. Det kan vara de som vill väcka tvivel om våra taxichaufförer. Låt dem vara helt säkra. I detta direktiv, med instruktion från vår president Mansur Yavas, finns det ingen fråga som kommer att medföra ytterligare taxor för våra taxichaufförer. Vårt mål är att hjälpa taxichauffören att sätta vissa normer och att hjälpa allmänheten att röra sig säkert och bekvämt som en kommun. När vi utarbetade detta direktiv fick vi yttranden från alla statliga institutioner. Vi informerar våra taxichaufförer genom att informera dem via meddelande. Vid behov tar vi medborgarnas åsikter och optimerar våra direktiv. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar