Erdogan, vi kommer att ansluta Istanbul till fyra punkter i vårt land med höghastighetståglinjer

Vi kommer att ansluta vårt land till fyra punkter med erdoganhizli tåglinjer
Vi kommer att ansluta vårt land till fyra punkter med erdoganhizli tåglinjer

President Recep Tayyip Erdoğan deltog i den första järnvägssvetsceremonin i Gayrettepe Istanbul Airport-metroprojektet i Eyüpsultan. Talare vid ceremonin sa president Erdoğan: "Vi kommer att ansluta Istanbul till alla fyra punkter i vårt land med höghastighetståglinjer."


Vi har verkligen överlevt transporttjänsterna till Istanbul. Marmaray först, vad sa de? 'Vi vill inte det gjort. İstemezük. ' Vem sa? Detta kallades CHP-mentaliteten. De kunde inte se eftersom de passerade under havet från Allah, vi gjorde det. Jag har precis fått den sista siffran sedan dess öppnande, vet du hur många Istanbul-människor eller personer som har varit där? 500 miljoner. Det här är oss. Till och med deras drömmar kan inte nå platser vi har nått. Var försiktig från landet, vi är ättlingar till Fatih, som flöt och passerade galerierna. Vår farfar Fatih passerade galerierna från landet och sänkte dem till Guldhornet. De som säger "Vi vill inte" passerar genom Marmaray? Geçiyor. Passerar den genom Eurasiatunneln? Geçiyor. Men det finns ett trevligt ord i dem att uppfinningen är kompletterad, eller att de inte förstår något sådant, de säger inte, "Låt oss respektera". Men vi kommer att fortsätta att tjäna vårt land oavsett om de vill ha det eller inte. ”

”VI KOMMER ATT ANSLUTA ISTANBUL TILL ETT FÖRT PUNKT AV VÅR LAND”

Erdoğan uttryckte att de mötte samma reaktioner medan Yavuz Sultan Selim Bridge byggdes.

”Vad sa de? İstemezük. Gjorde vi det? Vi gjorde. Jag hoppas att vi också kommer att bygga ett järnvägssystem där som en tredje linje på bron. Gjorde vi Osmangazi-bron? Vi gjorde. Vi satte den första etappen av vår Istanbul flygplats i drift med dem. Kan du föreställa dig att vi nu har reducerat Izmir-Istanbul mellan 3 timmar och 15 minuter. Vi sänkte en 8-8,5 timmars väg här. Herr Kemal, en suppleant från Izmir, står upp och tackar honom en dag. Inga. Varför? Detta ligger inte i deras mentalitet. Eftersom de inte både tjänar och tackar dem som tjänar. Vi levererade Istanbuls förbindelser med Ankara, Eskişehir, Konya, Bilecik, Kocaeli och Sakarya med höghastighetståg. Vi kommer att ansluta Istanbul till alla fyra punkter i vårt land med höghastighetståglinjer under konstruktion. Jag hoppas att Istanbul kommer att sprida detta rykte som en av de största städerna i världen som megastad i världen. Vi öppnade några av delarna Kınalı-Odayeri och Kurtköy-Akyazı på norra Marmara motorväg för trafik. Vi öppnar de återstående delarna för service under de kommande månaderna. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar