President Erdoğan informerade om järnvägsinvesteringar

VD gav information om erdogan järnvägsinvesteringar
VD gav information om erdogan järnvägsinvesteringar

Premiärminister Recep Tayyip Erdogan Beştepe National Congress and Culture Center '2019 år av den väg som nämna i granskningsmötet gav information om Turkiets transportjärnvägsinvesteringar.

'Vi transporterade nästan 2019 miljoner passagerare i alla våra järnvägar under 245.' '


President Erdoğan betonade att de fäster vikt vid järnvägen mer än någonsin tidigare, ”Ankara, Konya, Istanbul, Eskişehir höghastighetståglinjer fungerar redan. Totalt har mer än 53 miljoner medborgare rest på Ankara-Eskişehir-Istanbul och Ankara-Konya-Istanbul. Vi transporterade nästan 2019 miljoner passagerare i alla våra järnvägar under 245. Vi är 8: e i världen inom höghastighetståg och 6: e i Europa. Vi närmar oss fortfarande slutet av 1889 km höghastighetstågkonstruktion mellan Ankara-Izmir och Ankara-Sivas. ''

'' Gods- och persontransporter kan utföras tillsammans med höghastighetståglinjer. ''

Att säga att de har byggt inte bara YHT-linjer, utan också höghastighetståglinjer, president Erdoğan, Bursa-Bilecik, Konya-Karaman, Niğde-Mersin, Adana-Osmaniye-Gaziantep-Çerkezköy-Kapıkule och Sivas-Zara uppgav att byggandet av 1626 km höghastighetsjärnvägar pågår.

"Vi utvecklar den inhemska järnvägsindustrin."

Han sade också: '' För att producera en järnvägsvagn i Turkiet vi utvecklar den inhemska industrin. Vi har etablerat anläggningar som producerar höghastighetståg och tunnelbilar i Sakarya, höghastighetståg i Çankırı, höghastighetståg i Sivas, Sakarya, Afyon, Konya och Ankara, och inhemska tågförbindningsmaterial i Erzincan. ''

Turkiets Erdogan kan också producera prototypen hybrid lok diesel och kan fungera som en sladdlös notera att den 4: e landet i världen '' Hittills har 150 nya generationens tjänster har gett de nationella godsvagnar. Vi producerar ytterligare 10 inhemska nationella godsvagnar med början under första halvåret i år. ''

'' 326 tusen ton gods transporterades på linjen Baku-Tbilisi-Kars. ''

President Erdoğan betonade att BTK-linjen och Marmaray är internationellt viktiga järnvägslinjer, ”Det första tåget från Kina i november förra året nådde Tjeckiens huvudstad på 18 dagar med Marmaray-anslutningen. I den här linjen stärker vi också banden genom att lägga till persontransporter och godstransporter. ''Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar