President Erdogan fick information om Galataport-projektet

VD får information om erdogan galataport-projekt
VD får information om erdogan galataport-projekt

President Recep Tayyip Erdoğan gjorde undersökningar vid Galataport-projektet. President Erdoğan flyttade från sin bostad i Kısıklı till Galataport-projektet i Beyoğlu. Erdogan tog emot information om det pågående projektet och välkomnades av Ferit Şahenk, ordförande och verkställande direktör (VD) i Doğuş Group.


Vice ordförande Fuat Oktay, kultur- och turistminister Mehmet Nuri Ersoy, miljö- och urbaniseringsminister Murat Kurum, transport- och infrastrukturminister Cahit Turhan deltog också i besöket.

President Erdoğan kommer då att delta i den första järnvägssvetsceremonin i Gayrettepe Istanbul Airport Metro.

Om Galataport-projektet

Galataport eller tisdag Market Cruise Port Project Ett hamn- och stadsomvandlingsprojekt som ligger vid kusten mellan Karaköy Wharf och byggnaden av Mimar Sinan University Fındıklı Campus. Projektet syftar till att bygga en ny kryssningsterminal, väntarområden, biljetträknare, användningsområden för myndigheter, taxfree-butiker, tekniska områden, hotell, restauranger och andra kommersiella företag.

Galataport Projekt introduktionsfilmJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar