Cunda Bridge View är nu vackert

Utsikten över Cunda Bridge är vackrare nu
Utsikten över Cunda Bridge är vackrare nu

Balıkesir Metropolitan Municipality ersätter sidobetongväggarna med smidesjärnräcke som förhindrar utsikten över Cunda-bron på medborgarnas begäran.


Kraven från medborgarna som passerade över Cunda-bron, som öppnade för biltrafik under 2017, "Vi vill se utsikten", fick Balıkesir Metropolitan Mayor Yücel Yılmaz. På medborgares begäran ersätter kommunen sidoväggarna som blockerar utsikten med ett smidesjärnräcke. Stenbeläggningen på den armerade betongskalan på sidorna av Cunda-bron är försiktigt avlägsnade och skärningen av betongparapeterna utförs.

Det passar AYVALIK

Dessutom observerades att de fordon som hade fyllts till havet med fyllningen gjordes till havet vid korsningen av Ayvalık centrum och Lale Island, men i de bestämningar som gjordes observerades att flödet avbröts mellan Edremit Bay och Ayvalık inlandet och bukten var förorenad av flödet. Inom ramen för projektet som genomförts med Yıldız tekniska universitet har flödet mellan inre havet och viken startats om. På detta sätt fick Ayvalık en transportmöjlighet som passar både distriktet och havet för att återställas till dess tidigare natur.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar