Turkiska företag begär för Qatars projekt om miljarder dollar Sharq Crossing

Turkiska företag strävar efter att katarin miljarder dollar sharq korsning projekt
Turkiska företag strävar efter att katarin miljarder dollar sharq korsning projekt

Qatar beslutade att starta om Sharq Crossing-projektet, som kommer att ansluta Ras Abu Aboud till West Bay-regionen, som ett av de prioriterade projekten.


Avsiktsbrev gavs för Sharg Crossing-projektet på 8 miljarder dollar i Qatar. Giant Limak auktioner från Turkiet, Tekfen, STFA, Byggtjänst, IC Ictas och Nurol företag hade rapporterat sitt deltagande som tjänsteman. Men i Qatar var $ 8 miljarder av jätteprojekt från Turkiet och uppmanade Tekfen bara LII. Partnerskap som inrättats av de lokala företagen och internationella företag bestäms av administrationens avsikt för jätteprojektet
brev gavs den 12 januari.

Sharq Crossing-projektet, som lockar uppmärksamheten hos alla internationella byggföretag och inkluderar havsövergång för nedsänkningsrör, planeras höjas i världsmästerskapet 2022, värd av Qatar.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar