Tuzla Şifa-Çayırova anslutningsbron tillverkningsarbetet fortsätter

salt- och sifa cayirova-förbindelser
salt- och sifa cayirova-förbindelser

Kocaeli Metropolitan Municipality, som realiserar jätteprojekt för att ge kvalitet och bekväm transport till många punkter i staden, ger bekvämlighet för medborgarna genom att skapa alternativa rutter. I detta sammanhang kommer transport mellan de två regionerna att underlättas av anslutningsvägsarbetet mellan Tuzla Şifa Mahallesi och Çayırova. Inom ramen för arbetena tillverkar vetenskapsdepartementet mark, uttråkade högar och terrasser i grenarna på länkvägsbron. Dessutom tillverkas räcken på två byggda broar.

PRODUKTIONEN FÖR FÖRHÖG fortsätter


Studier fortsätter på grenarna i Tuzla-riktningen för anslutningsbron, vilket kommer att ge stor bekvämlighet vid transport till Istanbul och lättare transportnätet. I detta sammanhang, medan jordning produceras på B8-grenen, produceras borrhögar på strömmarnas bredd precis intill länkbrygggrenarna. På bron och på Çayırova-delen av bron fortsätter trottoartillverkningsarbetet.

Två golvhus var skadade inom utvidgningsområdet

Projektet, som underlättar transporten mellan Çayırova-distriktet och Tuzla Şifa Mahallesi som en alternativ rutt, fortsätter med full hastighet. Inom ramen för projektet revs det tvåvåningshus på vägen som går från Tuzla Şifa Mahallesi och sträcker sig mot Çayırova-distriktet som ett resultat av expropriationen. Medborgarna var nöjda med expropriationen.

ÇAYIROVA - TRANSPORT MELLAN TUZLA VAR LÄTT

Transportproblem mellan Şifa Mahallesi - Çayırova-distriktet, som inte har en direkt anslutning till Şekerpınar-anslutningsväg E-80, kommer att elimineras tack vare anslutningsvägarna som byggts. Invånarna i Şifa Mahallesi, som kan nå Şekerpınar anslutningsväg via Çiftlik Street, kommer att ge enklare åtkomst till Çayırova riktning efter projektets slutförande.

Två broar byggda

E-80 kommer att anslutas till E-1 och trafikflödet kommer att tillhandahållas både öst-väst och nord-syd. Byggda broar och anslutande vägar kommer att ansluta Tuzla Şifa kvartal och Çayırova regionen. Inom projektet omfattades en 91 och en halv meter lång 7 meter bred bro och en 90 meter lång 11 meter bred bro.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar