Scener ses under Transasya Express-resan

Sevärdheter som ses under det transasiska expressresandet
Sevärdheter som ses under det transasiska expressresandet

Turkiet och Iran att vara i topp 10 mest besökta länderna i Mellanöstern är inte en överraskning. Varför? Det största skälet är den magnifika utsikten över de två länderna. Alla Lout Desert Kappadokien och Pamukkale i Turkiet och i Iran eller hört Kashmir Island. I själva verket gav moder naturen dessa två länder vackra landskap och landmärken. Detta är den främsta anledningen många runt om i världen i Turkiet och inte passageraren.


Men nu vill vi berätta om andra unika exempel på naturen som kan ses med Transasya Express. Genom att kombinera två tågresor och en färjetur ger denna lång resa alla passagerare ett steg närmare den hisnande atmosfären i Mellanöstern och Västasien. Resan förbinder de två huvudstäderna, Ankara och Teheran.

Först av allt, TransAsia ride, orörd natur och både Turkiet och är ett utmärkt sätt att upptäcka de små byar och städer i Iran. Även med en charmig röd färg och kommer att korsa floden Kizilirmak, den längsta i Turkiets territorium. Du har möjlighet att se den 2 km långa Eufrates-bron byggd vid Keban-dammen.

Keb Dam är Turkiets fjärde största dammen sjön och landskapet är verkligen fantastiskt. Resenärer som reser med Transasya-tåget reser mellan Van och Tatvan med färja. Färjeturen tar cirka fyra timmar och går över sjön Van, den största turkiska sjön. Denna sjö är berömd inte bara för sin storlek utan också för sina små öar. En av dessa öar är Akdamar, där en armensk kyrka byggdes på 4-talet och är fortfarande öppen för turister. En annan skönhet i naturen som kan ses för dig är Urmia sjön. Detta är en unik salt sjö i väster om Iran, där Transasia-tåget nära Tabriz också stannar.

I TransAsia Express, kanske du har hört att du själv keşved helt annorlunda Turkiet och Iran. (https://transasiatrain.com)

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar