Ruttarrangemang för Izmit till Gulf Lines

Ruttarrangemang för linjer izmit till korfez
Ruttarrangemang för linjer izmit till korfez

Kocaeli Metropolitan kommuns avdelning för transport och trafikledning hanterar överensstämmelse med medborgarnas krav. I detta sammanhang omorganiserades den befintliga rutten för kollektivtrafikfordon som trafikerar olika regioner inom gränserna för Körfez-distriktet efter avgången från Izmit Bus Terminal, som är Courthouse Junction - D-100, omorganiserad i enlighet med efterfrågan från medborgarna.

BORGARENS BESKRIVA EVALUERADE


Metropolitan Municipality möter alla krav som bedöms lämpliga med tanke på medborgarnas krav. I detta sammanhang begärde medborgare som använde transportmedel i Körfez-distriktet en ruttbyte från Metropolitan Municipality. Begäran utvärderades av avdelningen för transport och trafikledning. Som ett resultat av utvärderingen ändrades rutten för kollektivtrafikfordon som trafikerade i Körfez-distriktet.

NORTH SIDE WAY FÖR ATT ANVÄNDAS

Ruttförändringen har ändrats för fordon från Izmit avgångsriktning till Körfez distrikt. Ändringen omfattar fordon som använder D-100-anslutningsvägen till Courthouse Bridge Interchange efter avgången från Izmit Bus Terminal. Därefter, när passagerarbussarna anländer till centrum av Izmit efter avgången från busstationen, kommer de att återvända från Courthouse Bridge Interchange och ta motorvägen D-100 och använda Northern Side-vägen. Bussar kommer att ta passagerare från Turgut Özal, Mimar Sinan Bridge och Halkevi hållplatser på Northern Side Road.

ANVÄNDNING MANDAGSDAG STARTAR

Med den nya ruttapplikationen har antalet två stopp som används av medborgarna ökats till tre. Ruttimplementeringen kommer att genomföras från och med måndag 27 januari.

VERKTYCKA VERKTYG

Från den förnyade ruttansökan, 151 95 Evler-Izmit, 152 - Yarimca (Lower Road) -Izmit, 153 - Regional Traffic-Industry, 154 - Çamlitepe-Izmit, 155 - Çamlıtepe-Industry, 159 - İlimtepe-İzmit, 163 - İlimtepe-Tütünçiftlik- İzmit-Bus Station, 170 - Kirazlıyalı-Umuttepe, 175 - Kirazlıyalı-Çamlıtepe-İzmit-Umuttepe, 183 - Y.Hereke-İzmit, 190 - Upper Hereke-İzmit-Umuttepe och 191 - Hereke-Izmit fordon kommer att gynnas.

Ruttarrangemang för linjer izmit till korfez
Ruttarrangemang för linjer izmit till korfez


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar