Rengöring i nedre hörnet i Izmir allmänna transportfordon

Rengöring i nedre hörnet i Izmir med kollektivtrafik
Rengöring i nedre hörnet i Izmir med kollektivtrafik

Rengöring och desinfektion av kollektivtrafikfordon som är anslutna till Izmir Metropolitan Municipality fortsätter oavbrutet. Spridningen av influensasjukdomen, som ökar med vintermånaderna, försöks också minimeras genom rengöringsstudier.


Rengörings- och desinficeringsaktiviteter fortsätter i kollektivtrafikfordon som är anslutna till İzmir Metropolitan Municipality. Specialteam med hygien- och sanitetscertifikat rengör sätena, golvmopparna, torka fönster och sidoytor i alla kollektivtrafikfordon. Handtagen, ledstängerna och ledstängerna som passagerarna kommer i kontakt med desinficeras också. Alla dessa processer använder TSE-godkända rengöringsprodukter som inte är skadliga för människors hälsa.

Intern rengöring och extern tvätt av mer än 1600 bussar på ESHOT och IZULAŞ utförs i sju garage över hela staden, i återvunna tvättenheter. Bussar genomgår också desinfektion varannan vecka.

Sätena demonteras

182 tunnelbana och 38 spårvagnsbilar tvättas automatiskt i borsttvättenheten varje dag; desinfektionsvätska pulveriseras och görs klar för användning. Med jämna mellanrum tas material som säten och handtag helt bort och rengöras i detalj.

Luftkonditioneringsapparater glömmer inte

İZBAN-tåg städas och sanitära på verkstaden i Çiğli varje dag mellan 01.30-05.30 vid Aliağa, Menemen, Cumaovası, Torbalı, Tepeköy och Selçuk stationer. Luftkonditioneringsfilter rengörs varannan vecka; Stöds av antibakteriell konditioneringslukt.

På fartygen inom İZDENİZ utförs rengörings- och desinficeringsförfaranden varje natt från 23.00. Sits, hissar, golv, glas och sidoytor, ledstänger, ledstänger rengörs i detalj; toaletter och sänkor görs också lämpliga för hälsan.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar