Raybus-testenheter mellan Gaziantep Nizip startade

Raybus-testkörningar mellan Gaziantep-fraktionen startade
Raybus-testkörningar mellan Gaziantep-fraktionen startade

Gaziantep och kommer att använda den befintliga 49-kilometer linjen mellan Republiken Turkiet Nizip Raybüs Statens Järnvägar började testa deras körning.


Raybüs, som kom till Nizip-distriktet från Gaziantep på den befintliga linjen och slutförde provkörningen framgångsrikt, möttes genom att klippa offret när han anlände till Nizip Station. Talande med folket här uttryckte Nizip-borgmästaren Salih Uygur att testkörningarna kommer att fortsätta i 20 dagar och sedan 49 kilometer och till och med dagligen kommer Raybüs tjänster att starta och tackade dem som bidrog.

När dagliga Raybüs-tjänster börjar kommer vägtiden mellan Gaziantep och Nizip att minska till 1 timme, men denna period planeras minskas efter de tekniska studierna som ska genomföras. En bekväm och säker resmöjlighet ges studenter som studerar i Gaziantep med Raybus och medborgare som reser till Gaziantep för arbete.

Raybüs kommer att utföra kollektivtrafik i området upp till Nizip Station och TCDD Station på Gaziantep Station Square.

Gaziantep Nizip Raybüs karta

Gaziantep Nizip Raybus-karta

Gaziantep Nizip Raybüs IntroduktionsvideoJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar