Privata offentliga bussar i Istanbul kommer att arbeta för jordbävningsöverlevande

Privata offentliga bussar i Istanbul kommer att arbeta för överlevande av jordbävningar
Privata offentliga bussar i Istanbul kommer att arbeta för överlevande av jordbävningar

Privata bussbolagoperatörer som verkar i Istanbul beslutade att skicka en del av sina inkomster till Elazigs guvernörskontor på onsdag med ett gemensamt beslut.


Privata offentliga bussar (ÖHO), som arbetade under övervakning av Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Trafikdirektorat, beslutade att bidra till att såra Elazig-människor som drabbades av jordbävningen. Özulaş AŞ, Halk Transport AŞ, Öztaş AŞ, Yeni İstanbul Halk bussar AŞ och Mavi Marmara Transportation AŞ, som verkar i Istanbul, sammanförs för att stödja en del av jordbävningsofferets inkomst. beslutade att separera.

MÅL 200 TUSAND TL

Jordbävningskatastrofen som ägde rum den 24 januari kl 20.55 och drabbade Elazig och Malatya orsakade förluster som djupt skadade hela vårt land. Läka sina sår efter jordbävningen i Turkiet förra mobilisering, solidaritet och väl presenterade vackra exempel på engagemang. För att bidra till denna solidaritet syftar privata offentliga bussar som är verksamma i Istanbul för att avsätta 200 tusen TL från den budget som ska genereras på onsdagen. De insamlade pengarna kommer att skickas till Elazig Governorship. Bidrag kommer att göras för att etablera containerstäder för jordbävningsöverlevande.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar