Alanya nya transportsystem sitter

Nytt transportsystem sitter i Alanya
Nytt transportsystem sitter i Alanya

Efter det revolutionära beslutet från Antalya Metropolitan Municipality i Alanya löstes problemet med kollektivtrafiken mellan Kargıcak-Mahmutlar-Alanya. Med det gjorda arbetet uppdaterades rutter och stadskortsystem.


Transportproblemet mellan Alanya och Kargicak och Mahmutlar, som har blivit koldbränd, har blivit en historia efter den bestämda ställningen för borgmästaren i Antalya Metropolitan Muhittin Böcek. Det nya systemet lanserades för två veckor sedan, med beslutet att förena linjerna. Med de åtgärder som vidtagits, rutten ändras och stadskortarrangemanget började systemet sätta sig bra. Invånarna i Alanya vände sig till det nya systemet.

TRANSPORT MED ETT ENKELT FARTYG

Med det nya ruttarrangemanget gjordes nya ändringar av linjerna. Transportproblemet mellan Kargıcak-Mahmutlar-Alanya och universitetet har lösts radikalt. Med ömsesidiga flyg har universitetsstudenter och medborgare nu möjligheten att nå sina önskade platser i ett enda fordon och på kortare tid. Dessutom kan universitetsstudenter enkelt åka till universitetet med avgång från Alanya med buss 202A och 202B.

KOMBINERADE FODR INKLUDERAS I STADKORTET

Efter sammanslagningen av linjerna Alanya-Mahmutlar och Kargıcak installerades också Kent Kart-systemet på bussarna Kargicak och Mahmutlar. På de linjer som ingår i systemet kommer således medborgarna att kunna se vilken buss som går dit, vilken tid den kommer fram och vilken rutt den passerar genom stadskortsystemet.

RAPPORT NEGATIV

Med de arrangemang som gjorts kommer Alanya-folket, som har gått in i en ny period i kollektivtrafiken, att kunna förmedla sina negativa eller förslag till telefonnumret till Antalya Metropolitan Municipal Transportation Complaint Line 606 07 07, Whatsapp line 0530 131 39 07 och Alanya Public Bus Cooperative (0242) 519 11 31.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar