Corlu tågolycka Namn på de dödade på gatorna och parkerna kommer att leva

Namnen på människorna i korlu tågolyckan skapas på gatorna och parkerna
Namnen på människorna i korlu tågolyckan skapas på gatorna och parkerna

Namnen på några av de människor som förlorat livet i tågolyckan i Çorlu-distriktet i Tekirdağ, 8 personer som dog den 2018 juli 25 och 340 personer skadades, kommer att ges till gatorna och parkerna i Uzunköprü-distriktet Edirne.

Enligt ett uttalande från Uzunkopru kommun kommer 25 personer som förlorat livet i olyckan Sena Kose, Ozge Nur Dikmen, Gulce Dikmen, Blue Nur Tiflizden, Oguz Arda Sel och Melek Tuna'nın street och parker att få namn.

Uzunköprü borgmästare Özlem Becan sade att familjen efter tågkatastrofen alltid var med och de var gemensamma för lidande. Efter det beslut som godkänts av kommunalförsamlingen brinner fortfarande smärtan i våra liv som förlorades i Çorlu-tågolyckan. Vi har varit med våra smärtsamma familjer sedan den mörka dagen och vi kommer att vara med våra familjer till slutet.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar