När startar Rize-Artvin Airport?

rize Artvin flygplats halv färdig
rize Artvin flygplats halv färdig

Ministry of Transportation och infrastruktur 766 hektar och den projicerade grunden lades med 2,5 år sedan, premiärminister Recep Tayyip Erdogan, Turkiet 2: a flygplats Rize- byggt på havet fyller 52 procent av Artvin flygplats avslutades.

Vid byggandet av Rize-Artvin Airport, som planerades av ministeriet för transport och infrastruktur på 766 hektar mark i Yeşilköy, Rises Pazar-distrikt och som lagts av president Recep Tayyip Erdoğan den 3 april 2017, byggdes 266 miljoner ton mark för 88,5 hektar mark. sten som ska användas. I området där 150 lastbilar transporteras dag och natt fortsätter havsfyllningen. Förutom lastbilar används också två utgrävningsfartyg. Cirka 2 tusen ton påfyllning per dag vid byggandet av flygplatsen fortsätter påfyllningsprocessen. Kanlımezra, 120 kilometer från projektplatsen och Tektaş stenbrott, 3 kilometer bort, transporteras med lastbilar till havet via anslutningsvägen.

Stenar fyllda med lastbilar för utgrävningsfartyg släpps ut i havet på ett djup av 28 meter. Mollens inre område kommer att vara cirka 2 miljoner kvadratmeter och totalt 2 miljoner 400 tusen kvadratmeter havsfyllning kommer att göras. 52 procent av projektet är färdig, muddring och fyllningsproduktion i banor, förklädnings- och taxibanor i mars 2020 i stiftelsen, undergrunden och beläggningsproduktionen planeras starta. Förväntas användas av 3 miljoner passagerare per år Rize-Artvin Airport infrastruktur fungerar, kommer att kosta 1 miljard 78 miljoner pund.

Rize och Artvin flygplats i antal sällsynta i världen, Turkiet andra flygplats fyller havet. Den har en total fyllningsyta på 2 miljoner 600 tusen kvadratmeter. 85 miljoner 500 tusen ton fyllning kommer att göras på flygplatsen. För att göra detta arbetar cirka 300 maskiner 24 timmar.

Bidraget från Rize-Artvin Airport till turismen kommer också att vara stort. Med flygplatsen blir Svartahavets högländer lättare tillgängliga. Handel, transport, logistik, regionen kommer att ha många tjänster. Ovit Tunnel, som tros vara integrerad på flygplatsen, avslutades. İyidere logistikhamn startar i år. Öst- och sydöstra produkterna kommer nu att nå logistikhamnen och flygplatsen i İyidere på mycket kortare tid än tidigare. Härifrån planeras en mycket mer intensiv transport, turism och handel till de kaukasiska och asiatiska länderna.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar