Minister Turhan använde den första nationella Diesel Electric Locomotive

Minister Turhan använde den första nationella dieselelektromotorn
Minister Turhan använde den första nationella dieselelektromotorn

Transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Tturhan, vice transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Eskişehir guvernör Özdemir Çakacak, Eskişehir biträdande Herr Nabi Avcı och hans delegation presenterade en omfattande orientering om nya projekt och FoU-aktiviteter som genomförs inom TÜLOMSAŞ. .


Transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan välkomnades av TÜLOMSA: s generaldirektör Hayri Avcı och TÜLOMSAŞ anställda. General Manager Avcı informerade minister Turhan och protokollet om de projekt som genomförts av TÜLOMSAŞ. Sedan besökte minister Turhan och protokollet fabriken i TÜLOMSAŞ och fick information om det utförda arbetet.

Transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan genomförde en provkörning i den 100% inhemska DE 10000 National Diesel Electric Maneuver Locomotive, som tillverkas med helt nationella anläggningar inklusive motorer och programvara.

Turhan, som också undersökte TSI-certifierad biltransportvagn, undersökte sedan det trådlösa manöverfordonet, som används för manövreringen av järnvägsfordon och serier, och som har kapacitet att dra och skjuta 300 ton på vägen och på järnvägen.

Med en beskrivning av den senaste situationen i projekten som framgångsrikt har avslutats till följd av studierna i FoU-centret och som för närvarande genomförs effektivt, kan Avcı, utan att vara beroende av utomlands, produceras inhemskt med subsystem med högt mervärde och prototypen med 100% National Electrical Locomotive Project som kan produceras utomlands. Hybridlokomotivet avslutades, gav information om moderniseringen av dieselmotorn och den senaste situationen som uppnåddes i originalmotorprojekten.

Minister Turhan, som också uppmuntras och stöttas av ministeriet för transport och infrastruktur och syftade till att bli en viktig makt inom ramen för nationaliseringsinsatserna för järnvägar, tog ett foto genom att ta den första inhemska bilen, Revolution, och lämnade TÜLOMSAŞ.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar