Knappen pressades för den 89: e Izmir International Fair

Knappen pressades för Izmir International Fair
Knappen pressades för Izmir International Fair

Izmir Metropolitan Municipality tryckte på knappen för den 89: e Izmir International Fair, som kommer att hållas i år med temat ”Medelhavet”. Izmir Metropolitan borgmästare Tunç Soyer träffade heders konsulter från 8 medelhavsländer i Izmir idag.


Izmir Metropolitan Municipality började arbeta för den 4: e Izmir International Fair som skulle hållas mellan 13-89 september. Izmir Metropolitan borgmästare Tunç Soyer träffade heders konsulter från åtta Medelhavsländer i Izmir idag, nämligen Kroatien, Spanien, Frankrike, Bosnien och Hercegovina, Portugal, Slovenien, Marocko och Israel. "Vi vill att Izmir ska träffas mer med Medelhavsstäderna," sa Tunç Soyer.

En stad varje dag

När han talade vid mötet i Izmir Metropolitan Municipality Çetin Emeç Hall sa Soyer: ”Vi tänker inte göra en mässa som fängslas i mässområdet. Vi vill att händelserna inom mässan ska spridas till gator, gator, dvs kapillärer i Izmir. Att lyfta fram en av städerna som går på mässan varje dag i många delar av Izmir; den dagen vill vi träffa den staden med befolkningen i Izmir. Vi vill att den staden ska vara på våra skyltar, låta stadens musik befordras. ”

Kommer att vara i Kina

Förklara att Kina kommer att delta i årets Izmir internationella mässa som gäst i år, fortsatte Soyer med sina ord på följande sätt: ”Kina återupplöser Silk Road med mottot" En generation ett sätt ". Izmir ligger vid utgångspunkten för denna mellankorridor och fungerar som en bro mellan Kina och Medelhavet. Kina kommer att vara gäst 2020 när vi åter strävar efter denna broplikt som vi har genomfört genom historien. Vi kan till och med säga: Vi kommer att vara värd för Kina som Medelhavsstäderna. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar