Kardemir miljöinvesteringar stannar inte 2020

Kardemir minskar inte hastigheten i miljöinvesteringar
Kardemir minskar inte hastigheten i miljöinvesteringar

Kardemir Karabük Iron and Steel Industry and Trade Inc., styrelseordförande Mustafa Yolbulan, 2020 meddelade också att prioriteringar kommer att vara miljöinvesteringar. Med att säga att miljöinvesteringarna på 50 miljoner dollar fortsätter, sade Yolbulan, ylelikle På detta sätt kommer vi att inse miljöinvesteringsprojektet till ett värde av totalt 200 miljoner dollar och uppfylla alla våra åtaganden ”.

Mustafa Yolbulan, styrelseordförande, som var värd för besökare från olika institutioner och organisationer i vårt företag, gjorde också utvärderingar om företagets miljöinvesteringar för det nya året. Yolbulan sade att deras prioriteringar kommer att vara miljön 2019 som 2020, och sade Yolbulan att de kommer att göra ytterligare 50 miljoner dollar miljöinvesteringar i tredje och sista etappen.

Som erinrar om att de började 2019 med öppnandet av miljöinvesteringar i Sinterregionen där Murat Minister för miljö och urbanisering deltog, och under de sista dagarna av året inledde de öppnandet av ytterligare miljöinvesteringar för Blast Furnace District Dust Holding Systems och Central Wastewater Treatment Plant. När det gäller investeringar sa han:

”Miljö är den viktigaste och prioriterade frågan för vår ledning. Vi har gjort enorma investeringar hittills. Vi är på sista tur. Under den senaste perioden kommer vi också att genomföra en serie miljöinvesteringar som består av 24 stora och små föremål med ett totalt investeringsvärde på 50 miljoner dollar. Realiseringsgraden för några av dessa investeringar, som vi startade under andra halvåret 2019, är över 90%. Nästan varje månad under detta år kommer vi ha slutfört en eller två. Dessa inkluderar dammdämpningssystem, fältbetong, stängda förvaringsutrymmen, koksbatterier för utsläppskontrollsystem, slevugnsdamminsamlingssystem, modernisering av biologiskt avloppsreningsverk. Inom ramen för dessa investeringar kommer vi att genomföra visuell förbättring och anläggning och plantering av 50 tusen växter och träd och avslöja en grön Kardemir. Framstegsrapporterna för varje investering övervakas noggrant

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar