Istanbul Airport överträffade passagerarmålet under sitt första operationår

Istanbul flygplats överskred sitt passagerarmål under det första verksamhetsåret
Istanbul flygplats överskred sitt passagerarmål under det första verksamhetsåret

Som Turkiets port mot världen med full kapacitet drift i Istanbul började processen flygplats den 6 april 2019 första verksamhetsåret för resultatet att överskrida den garanterade 233,1 miljoner euro Utländska Passagerarintäkterna från DHM tillstånd genom HDI 22,4 miljoner euro Ytterligare betalning kommer att göras.


Istanbul Airport, som är ett globalt knutpunkt under det första året som det öppnade med sin unika arkitektur, starka infrastruktur, överlägsen teknik och hög nivå reseupplevelse, har varit totalt, inklusive inhemska och internationella flygningar från 6 april 2019, då den började fungera med full kapacitet, fram till 16 januari 2020. Det var 55 miljoner passagerare.

På Istanbul Airport, där 11 nya utländska flygbolag verkade för första gången, ägde cirka 31 tusen flygningar från Great Migration till 2019 december 322. År 2019 transporterades 52 miljoner bitar av bagage på Istanbul flygplats, vilket föredrogs av över 36.5 miljoner inhemska och utländska passagerare. Turkiet inom luftfartssektorn genom att flytta högsta ligan, exempelvis till världen i målet uppvisar en flygplats affärsmodell är mycket betydande avstånd från Istanbul Airport 2020 mellan målen är att öka antalet flygbolag inom 74-80.

Passagerarprestanda på Istanbul flygplats gav DHMİ extra inkomst ...

På Istanbul-flygplatsen, som har uppnått betydande framgångar på kort tid och blev det internationella luftfartssamhällets uppmärksamhetscentrum, som ett resultat av de internationella passagerarinkomsterna på 233,1 miljoner euro, som garanterades av DHMI för det första driftsåret, överskred 255,6 miljoner euro. En ytterligare betalning på 22,4 miljoner euro kommer att betalas. Under den niomånadersperioden 2019 kommer İGA således att överstiga antalet garanterade passagerare och betala extra inkomst till DHMI, bortsett från hyra.

Utvärdera frågan om ytterligare betalning till staten, İGA Airport Operations Chief Executive Officer and General Manager Kadri Samsunlu sa, “Istanbul Airport har kommit till denna dag med sitt eget kapital utan några ekonomiska resurser från staten. På Istanbul Airport, som är ett globalt nav under det första året och välkomnade 6 miljoner 2019 tusen 31 passagerare från övergången till full kapacitet den 2019 april 52, är vi stolta över vår poäng. Under 152 år kommer vi att betala en hyra på 514 miljarder 25 miljoner euro + moms till vår stat. Vi betalar ytterligare 22 miljoner euro till staten eftersom den avgift vi samlar in från våra utländska passagerare från Istanbul flygplats förblir över det garanterade beloppet. Därmed skapar vi ett ytterligare bidrag till vårt lands ekonomi. Istanbuls flygplats påverkades mest av misslyckandet med Boeing 152 Maxs, vilket negativt påverkade verksamheten hos vårt flygbolag med flaggföretag, THY. Om THY inte påverkades av problemet orsakat av Boeing, skulle siffrorna vi skulle betala till vår stat vara ännu högre. Vi har många fler mål vi vill uppnå på Istanbul flygplats. Under de följande åren tror jag att vi kommer att göra en extra betalning utöver den hyresavgift som vi kommer att betala till vår stat genom att passera passagerargarantin. Istanbuls flygplats, som är lokomotivet i utvecklingen av vårt land, har visat en exemplifierande prestanda genom att gå utöver de planerade numeriska målen. Turkiets HDI, att vara bland världens 22,4 bästa ekonomier kommer att fortsätta att bidra till målen. "Han gav uttryck till platsen.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar