Linjerna i Bosporus i Istanbul kommer att vara öppna för kollektivtrafik 24 timmar

Istanbul Bosphorus-linjerna kommer att vara öppna för öppettider
Istanbul Bosphorus-linjerna kommer att vara öppna för öppettider

Sinem Dedetaş, chef för Istanbul Metropolitan Municipality City Lines, uppgav att City Lines tillhandahåller transport av 42.5 miljoner passagerare. Dedetaş gav de goda nyheterna att Bosphorus-linjerna kommer att öppnas för kollektivtrafik 153 timmar om dygnet och säger att de är intresserade av alla förslag från ALO 24.


Sinem Dedetaş, General Manager för Istanbul Metropolitan Municipality City Lines, förklarade att de fortsätter sina ansträngningar för att förverkliga målet för Istanbul Metropolitan kommuns borgmästare Ekrem İmamoğlu att förbättra sina linjer och öka andelen maritim i kollektivtrafiken.

FASHION REPARATION

Dedetaş uppgav att de fick många nya förfrågningar från passagerare som använde havsrutten. ”Genom att analysera dessa krav och holistiska fördelar analyserade vi individuellt vilka linjer som kan öppnas och vad som kan göras inom sjöfarten. Därför förbereder vi oss för sommartariffen, ”sa Dedetaş.

”Transportintegration krävs för att öka den marina andelen. Vi började arbeta med planeringen av flygtider. Vi förbättrar underhållsprocesserna i vårt varv. Vi påskyndade reparationsprocessen för den 200 år gamla Fashion Ferry, som kom fram med sina säten, och vi planerar att betjäna våra passagerare i mars. I enlighet med "Istanbul är ditt" -strategi organiserade vi en hållbar transportkongress och havsverkstad organiserad av vår kommun. Vi höll Marine Workshop i vårt eget varv i Haliç. Planering av transport, maritim kultur och Kanal Istanbul var tre ämnen som diskuterades i verkstaden. Vi samlade workshopen med en moderator. Vi började skapa produktionen, allt vi har under en period av två månader. ”

621 SEFER PÅ DAGEN

Tillägg till orden att City Lines tillhandahåller 21 resor per dag med 700 personal på 621 linjer, konstaterade Dedetaş att verkstäderna och mötena visar att det finns ett problem med transportintegration i mitten. Dedetaş sa följande om ämnet:

”Vi började arbeta i samarbete med akademiska kretsar och arbetsgrupper. Som stadslinjer och andra intressenter i havet strävar vi efter att använda havet mer effektivt. Vi tror att vi kommer att övervinna detta problem genom att skapa ett system som är kompatibelt med bussar som tillhandahåller transport till tunnelbanan och tunnelbanan. Vårt mål, som Istanbul borgmästare Ekrem Imamoglu sa, är att fånga en 10-procentig andel av sjöfarten. Enligt de uppgifter vi har observerades en ökning med 2019 procent under 2018 jämfört med 5. Om vi ​​bara tittar på sommarsäsongen är det 11 procent, vilket är över genomsnittet. ”

24 TRANSPORTTIMER PÅ ISLANDER OCH STRAITER

Dedetaş berättade att en verkstad organiserades efter att han kom till administrationen på öarna, och organisationen för kollektivtrafik organiserade och som en ringekspedition i slutet av verkstaden gav Dedetaş de goda nyheterna att arbetena startade i Bosphorus-linjerna inom detta område. Dedetaş påpekade att de förväntar sig ett beslut från parlamentet och sade: "Efter beslutet kommer vi att genomföra ett 24-timmarssystem på Bosporussidan." Medan Dedetaş förklarar att varje föreslagen från ALO 24 (White Table) granskas en efter en, ”Vi kan också ta emot ansökningar i skriftlig form. City Lines gav transportmöjligheter för 153 miljoner 2019 tusen passagerare under 42. Även om detta antal generellt sett är bra baserat på de senaste åren, borde det öka lite mer. ”

ELEKTRISK BÅT

Dedetaş sa att de funderar på att sätta elfordon i havet och sa att de lämnas efter exemplen utomlands. Dedetaş slutförde sina förklaringar på följande sätt:

”Vi startade också projektet på papper och genomförbarhetsstudier av projektet. Ämnet för den elektriska båten är en av de frågor som industriministeriet också betonar. Han genomförde samordningen av stadslinjerna i ministeriets projekt. Elbåtar kommer att ha en positiv inverkan på vår ekonomi och miljön eftersom det inte finns bränslekostnader. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar