Istanbul Adalar släpptes från transportavfall

Istanbulöarna blev av med fetaonavfall
Istanbulöarna blev av med fetaonavfall

I Buyukada, som har kämpat med hästsjukdomar under de senaste veckorna, har IMM-team rensat avfall som genererats av phaetoner och lämnats av gäster. Totalt 25 ton sopor som samlades in laddades på fartyget och flyttades till avfallsöverföringscentret i Istanbul.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) har påskyndat stadens städaktiviteter efter stormen som har upplevt under de senaste veckorna. Efter Kilyosstränderna samlade İBB-dotterbolaget İSTAÇ, som vände sin väg till Adalar, 25 ton skräp från Büyükada.

14 lador i 140 kvarter innehållande İSPARK-stall i Buyukada desinficerades först av teamet för sanitetsdirektoratet för İBB. Ladorna desinficerades igen efter att händer som svepade händerna rengörde gödselmedel. Allmän rengöring och desinfektion av ladugårdens omgivningar tillhandahölls också genom att desinficera de tvättfordon som tillhandahölls av distriktsdirektoratet för jordbruk.

İSTAÇ städade kusterna såväl som häststallen i Buyukada under rengöringsarbetet att det startade med en grupp på 5 kustfordon och ett team på 30 personer för en vecka sedan. Rengöringsarbeten utfördes i sluttningarna av İSPARK-stallen som mötte havet. Inom ramen för studierna samlades sammanlagt 1 ton avfall med nästan 5 25 nylonpåsar. Avfallet laddades på fartyget och flyttades till avfallscentralen i Istanbul.

Buyukadas huvudgator, torg och gator städades också med mekaniska svepnings- och mekaniska tvättbilar. Tillsammans med läkemedlen som sattes i vattentanken desinficerades tvättverktygen också.

Rengöring och desinfektion av häststall i Heybeliada och Burgazada påbörjades idag. 17 anställda och 80 personal deltar i arbetena.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar