Native Cars introducerade så Citizen Can Buy

Infördes till den inhemska bilen, så medborgarna kan köpa
Infördes till den inhemska bilen, så medborgarna kan köpa

Även om prototypen på den nyligen introducerade inhemska bilen skapar spänning i samhället, kommer priset att vara högt, och de flesta medborgare påstås bara se denna bilutställning.


Turkiets inhemska biltillverkare visas upp i de sista dagarna. Turkiets Automobile Enterprise Group (TOGG) meddelade att produktionen skulle börja 2022.

Enligt nyheten från tidningen New Message; priset på fordonet har ännu inte gjort något uttalande, men det kommer inte att vara en billig bil för säker. Eftersom det inte finns någon förklaring om priset på den inhemska bilen BMW och Tesla sägs vara motsvarande märken. Priset på den elektriska versionen av den nya BMW påstås överstiga 400 tusen TL, medan Tesla-priset är 1 miljon.

Nya inlägg"Priset på en inhemsk bil som kan gå 300 och 500 kilometer på en enda laddning kan inte vara under 400 tusen TL, antalet experter som uttrycker SUV-modellen blir ännu mindre. Enligt de mest optimistiska prognoserna, om den inhemska bilen är på väg idag, kommer priset att vara 200 tusen TL och högre ”.

INGEN PENGAR I FIKKAN ...

"Två år senare, uttryckt kan vara i vägen, och det pris vi låta ses inhemska auto undan säkert att vara hög, enligt officiell statistik ingen möjlighet att köpa några bilar redan 10 personer från fyra i Turkiet", heter rapporten konstateras följande:

"Europeiska unionen (EU) Statistik Agency (Eurostat) med 2017 procent av medborgarna i Turkiet 39 utan möjlighet att köpa en bil. Turkiet rankas först i Europa i 34 länder på detta område.

Endast 28 procent av de 6.8 EU-länderna kan inte köpa bilar. Östeuropa och Balkanländerna är i en bättre position än Turkiet inom detta område. med 39 procent, följt av 29.8 procent av Turkiet är belägen vid toppen Rumänien, Serbien med 21.9 procent, med 20.6 procent av Bulgarien, Makedonien och Ungern och kommande North med 20.1 procent 19.9 procent.

Andelen människor som inte har råd att köpa bilar är som följer i andra europeiska länder: 9.7 procent i Grekland, 8.3 procent i Danmark, 6.9 procent i Kroatien, 6.4 procent i Nederländerna, 6.3 procent i Tyskland, 5.8 procent i Storbritannien, 2.7 procent i Frankrike och 2.7 procent i Italien. Den lägsta nivån är på Cypern och Malta med 1.7 procent. Enligt Eurostats uppgifter, är förhållandet i 2016 var 43.9 procent i Turkiet. 2017 sjönk den till 39 procent. 2018 data för Turkiet, även om det beskrivna många länder har ännu inte tillkännagivits.

BILDPRISER INKLUDERAR SKATT

Priserna på transport i Turkiet, skattefria (råa kostnader) stiger på grund av skatten tillämpas på det. Special Consumption Tax (SCT) är den viktigaste bland dem och moms läggs till.

Till exempel ett fordon med en cylindervolym på 1500 cm³ och ett skattefritt försäljningspris på 100 tusen TL (punktskatt 50 procent) når försäljningspriset med punktskatt 150.000 TL. 150.000 TL + (18 procent moms) är 27.000 TL = 177 tusen pund. Detta pris inkluderar motorfordonsskatt (MTV) och vissa andra avgifter.

Vi är nere i bil nummer PER CAPITA I TURKIET

Å andra sidan, har antalet motorfordon per capita i Turkiet fördubblats under de senaste 15 åren. 2003 fanns det 100 fordon per 13.5 personer och denna hastighet ökade till 2018 år 27.9. Ökningsgraden på 15 år motsvarar 107 procent.

Under samma period ökade antalet bilar per person från 7.1 procent till 15.1 procent. Det innebär en ökning med 113 procent. Med tanke på antalet bilar per person i Europa, Turkiet rankas sista öppna vägen igen.

EU-länder år 2016, 100 personer sjönk till 50.5 under samma år, Turkiet bil hundra bilar faller till 14.2. Medan antalet motorfordon per 100 personer i Turkiet i EU 28, antalet 51. "Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar