Hur kommer man från Teheran till Cappadocia med tåg?

Hur man går från Teheran till Cappadocia med tåg
Hur man går från Teheran till Cappadocia med tåg

Att besöka Cappadocia är som att besöka ett annat universum. Vi är absolut tur att ha en sådan extraordinär plats i vårt land. Här kan du ta en promenad i de underjordiska städerna, ta extraordinära foton bland sten stenar, promenera genom dalar med en magnifik utsikt och bo i ett grottahus. Å andra sidan är Teheran, huvudstaden i Republiken Iran, också känd för sitt kulturarv och besöks av turister från hela världen.


Det mest intressanta och användbara sättet att nå Teheran från Cappadocia är med tåg. Eftersom det inte finns några direkta flygförbindelser och biltrafiken är trött, föredrar de flesta resenärer att resa med Transasya Express. Det finns flera orsaker till detta, men det första är landskapet. Under resan kan du njuta av den orörda naturens rena skönhet. För det andra behöver du inte oroa dig för att hyra en bil och hitta ett ställe att övernatta eftersom du har en bekväm säng i tågrummet. Slutligen, folk Iran och Turkiet liknar varandra. På denna tågresa kan du ha nära kontakt med de vänliga lokalbefolkningen. Du kan lära dig mycket av dem när du får nya vänner.

Cappadocia ligger nära Kayseri tågstation, där Transasia Express stannar. Transport till denna tågstation tillhandahålls med transferfordon. Kayseri tågstation är där din resa till den iranska huvudstaden börjar. Efter överföringen väntar ett extremt bekvämt tåg med fyra-personiga fack på dig. Nästa dag, på eftermiddagen, åker du på en färjetur i sjön Van. Inom några timmar når färjan Van, där det iranska tåget välkomnar dig. På Transasya Express finns en restaurangbil och delade toaletter i slutet av varje vagn.

Spektakulära vyer, livliga känslor för alla passagerare i Transasia Express,
nya vänner, oförglömliga minnen och mer kan erbjudas. Vill du lära dig mer? Du kan kolla all information här (https://transasiatrain.com/train/cappadocia-tehran-train-ticket/)

Den här bildspelet kräver JavaScript.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar