Adnan Ünverdi, styrelseordförande för GSO

Gso styrelseordförande adnan unverdiden inhemsk bilklassificering
Gso styrelseordförande adnan unverdiden inhemsk bilklassificering

GSO: s president Adnan Ünverdi, nationell och inhemsk teknik inom ramen för flytten med vår inhemska bil passerade en stor vändning i vårt land, sade han.

Gaziantep Chamber of Industry (GSO) Ünverdi Adnan styrelseordförande, inom ramen för nationella och lokala teknik flyttar Turkiet Chambers och börserna Union (TOBB), Turkiet Automobile Enterprise Group på premissen (TOGG) med vår lokala bil utvecklad av sade att nu en viktig vändpunkt i vårt land.

Ünverdi noterade att de var partner i denna stora stolthet i programmet Yolculuk Journey to Innovation Meeting ”som hölls i Bilisimdalen i Gebze. Under de första åren av republiken i vårt land har de arbeten som inletts för flyg- och bilproduktion alltid sparats och tyvärr misslyckats. Efter 58 år med revolutionerbilar har denna stora längtan slutat. Idag utvecklar vår stat mycket viktiga projekt med försvarsindustrin och fordonssektorn samt vår privata sektor för högteknologi. Inom försvarsindustrin har allvarliga framsteg gjorts på kort tid och vi är stolta över det. Tack och lov, teknologi och svett med pannan med vårt lands inhemska bil. Idag, med denna utveckling, upplever vi en förändring inte bara inom teknik utan också i mental mening. ”

Att notera att vår inhemska bil utvecklad av TOGG har inträffat under en kritisk period och som en ny generation bil kan den hitta möjligheten att starta loppet i internationell tävling inte ens bakom, men till och med ett steg framåt. ”Bilsektorn är bland de mest konkurrenskraftiga sektorerna i världen. Inom sektorn, som har dominerats av bensin- och dieselmotorer under många år, genomför företag nu projekt om elektriskt driven bilteknik. Vid en tidpunkt då halvbensin- och halvelektriska modeller gick upp i vikt, visade vårt land också sin anspråk inom sektorn med en helelektrisk bil. Högteknologiska bilindustrin i Turkiet hopp med denna nya generation av bilar kommer också att bli ett globalt varumärke med egen bil ", sade han.

TOBB President Rifat Hisarcıklıoğlu "Turkiets inhemska märket bilar är inte bara göra bilar. Turkiets bil är mer än bara en bil. Turkiets bil och teknisk omvandling, övergången till den digitala ekonomin. Det är en ny utmaning "Ünverdi påminner om orden" Turkiets TOBB talmannens uttalande om bilen är det bästa sättet att sammanfatta denna process. Detta är en stor omvandling ..

I en sådan process initierade Gaziantep industrikammare ett omvandlingsprogram i branschen och i detta sammanhang tog försvarsindustrin och den medicinska sektorn viktiga steg för att uttrycka Ünverdi, regionen öppnade dörren till Mellanöstern som en stad i stället för alla typer av redo att komma in i fordonssektorn.

Konstruktion, utrustning, komfort och ögon fyllda med high-tech 'Turkiet bil till vårt land och önskar att vår nation lyckobringande Adnan Ünverdi, "Först, herr president Recep Tayyip Erdogan, TOGG och TOBB styrelseordförande Mr Rifat Hisarcıklıoğlu, Turkiet Jag vill tacka alla våra ingenjörer för deras ansträngningar och svett. Otomobil

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar