Fri tillgång till jordbävningszon från Samsun!

Gratis transport från jord till jordbävningszon
Gratis transport från jord till jordbävningszon

Fri tillgång till jordbävningszon från Samsun !; Samsun Metropolitan borgmästare Mustafa Demir uppgav att de skulle erbjuda gratis transport till studenter som har familj i katastrofområdet.

Metropolitan borgmästaren Mustafa Demir meddelade att de kommer att hjälpa studenterna som studerar i Samsun vid transportpunkten att gå till deras familjer i Elazig och Malatya. Med uppgift om att de kommer att ge alla typer av stöd om de kontaktar 0555 865 55 i hans uttalande från sitt sociala mediekonto, sa borgmästare Demir: "Vi kommer att läka såren tillsammans."

Vi är redo för någon stöd

I sitt uttalande på sociala medier sa president Demir: ”Våra studenter som vill studera i Samsun och åka till sina familjer i jordbävningsregionen kan nå oss på 0555 865 55 10. Vi är redo att ge alla typer av stöd till våra valpar. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar