Generaldirektoratet för markregister och Kadastre till kontraktsanställda

generaldirektoratet för markregister och matriser
generaldirektoratet för markregister och matriser

Generaldirektoratet för markregistret och Kadastre meddelade att 657 personal kommer att rekryteras enligt lag nr 125 om tjänstemän som ska anställas i provinsenheten. Kandidater KPSS (B) poäng kommer att placeras i rankningen och kommer att göras i den skriftliga tentamen kommer att göras för att köpa.

I tillkännagivandet av generaldirektoratet för markregister och kadastre: Genel Generaldirektoratet för markregister och kadastre ska vara anställda i provinsiella servicenheter och anställas i enlighet med artikel 125 B i artikel 657 i lagen om tjänstemän numrerade 4 till ställningen som 06 entreprenörarkivsexperter som anges i bifogad lista och provins. Beträffande anställning av avtalsenlig personal som offentliggjordes i den officiella tidningen 06/1978/7 och numrerad 15754 bifogad Ministerrådets beslut av den 28/6/1978 och numrerad 16330/XNUMX för att täckas av kapitalbudgeten
Enligt artikel c första stycket i artikel 2 i bilagan-4 till principerna kommer den upphandlade personalen att tas ut på grundval av resultatet av den skriftliga tentamen bland de kandidater som ska kallas upp till XNUMX (fyra) gånger av antalet tjänster som ska anskaffas under förutsättning att KPSS (B) -gruppen placeras i ordningen poäng puan.

KRAV: 1-Några av de villkor som de sökande måste uppfylla är följande: amak Utan att det påverkar bestämmelserna i artikel 657 i lag nr.

2-Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har gått; brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och dess funktion, brott mot nationellt försvar, brott mot statshemligheter och spionage, förskingring, mutor, mutor, även om de har dömts till ett år eller mer för ett avsiktligt brott eller amnesti. , stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av förtroende, bedräglig konkurs, skada i anbudet, utförandet av skådespel, tvätt av värdena på tillgångar som uppstår till följd av brott eller inte dömts för att smuggla brott.

3-manliga kandidater har inte något med militärtjänst att göra.

KPSS måste vara minst 60:Å andra sidan måste kandidaterna bära vissa speciella villkor. Särskilda krav är följande: Informations- och dokumenthantering, dokumentation och information, arkivering, bibliotek eller ottomansk paleografi, arabiska och persiska kurser i högskolor. (Kandidater som är berättigade till utnämning kommer att uppmanas att göra ett transkript som visar att de har sett någon av de osmanska paleografiska, arabiska eller persiska kurserna.)

2016 KPSS (B) grupp KPSS-P3 poäng typ 60 (sextio) eller mer
Efter att ha gjort mål.

PLATS OCH TID FÖR ANSÖKNINGAR: Jordregister och kadastregion i Ankara, Istanbul, Izmir, Bursa, Konya, Antalya, Diyarbakir, Erzurum, Trabzon, Samsun, Kayseri, Hatay, Gaziantep, Edirne, Van, Elazig, Eskisehir, Denizli, Kastamonu, Sivas, Sanliurfa och Yozgat 06 Kontraktsformulär (13 / B) Ansökningsformulär ”som kommer att erhållas från webbplatsen för vårt generaldirektorat (www.tkgm.gov.tr) mellan 2018-4 april XNUMX fram till arbetstidens slut och de dokument som anges i detta formulär ska lämnas in kommer att göras personligen.

Om mer än ett regionalt direktorat ansöks, kommer alla ansökningar att anses ogiltiga och även om kandidaten utses, kommer utnämningen att avbrytas.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar