Gayrettepe Istanbul Airport Metro Turkiets först 'till en snabb tunnelbana

Gayrettepe Istanbul flygplatser kommer tunnelbana tunnelbanesystem vara den första snabba turkiyenin
Gayrettepe Istanbul flygplatser kommer tunnelbana tunnelbanesystem vara den första snabba turkiyenin

Minister Turhan talade vid Gayrettepe-Istanbul Airport Metro-projektets första järnvägsceremoni, som hölls med närvaro av president Recep Tayyip Erdoğan, och uttalade minister Turhan att ministeriet i dag har gått samman för ett bra exempel på sina investeringar i stadens järnvägssystem.


Turhan uttryckte att de gjorde den första tågsvetsningen av Gayrettepe-Istanbul Airport Metro idag, sa Turhan:

”Herr president, stora åtgärder har vidtagits för en mer civiliserad och blomstrande Istanbul i din vision och ledarskap. Medan Istanbul är fullt utrustat med nya bostadsprojekt, upprättades transportnät som möjliggör bekväma resor av vårt ministerium under er ledning och fortsätter att upprättas. Världens ledande projekt inom flygbolag, vägar och järnvägssystem lanserades i Istanbul. Medan megaprojekt som norra Marmara-motorvägen, Yavuz Sultan Selim-bron och Istanbul flygplats tas i drift, är Istanbul återigen värd för gigantiska tunnlar som Marmaray och Eurasien som passerar under havet och förbinder de två kontinenterna under Bosphorus. På samma sätt visade sig vart och ett av dessa projekt vara fördelaktigt för Istanbul och för vårt land efter det att de tagits i drift. Istanbuliterna gynnade dessa tjänster. ”

Turhan sade att de är medvetna om vikten av tunnelbanor i järnvägstrafikinfrastrukturen i staden och sa: "Tack vare tunnelbanekonstruktionerna som initierades under din storstads borgmästares period och fortsatte under ditt premiärministerium och ordförandeskap var de fyra hörnen av Istanbul anslutna till varandra."

"Vi bygger på en 7-dagars, 24-timmars, 3-skift bas"

Minister Turhan fortsatte med att säga att ministeriet inrättade transportinfrastrukturen för Istanbul flygplats, som togs i drift i enlighet med instruktionerna från president Erdoğan och kommer att bli den största flygplatsen i världen när alla segment är klar så snart som möjligt:

”Just nu bygger vi tunnelbanelinjen Istanbul Airport-Gayrettepe, med vilken vi började bygga på en 7-dagars, 24-timmars- och 3-växlingsbasis. Eftersom detta projekt, som är 37,5 kilometer långt och består av nio stationer, är av stor betydelse för våra medborgare i Istanbul. Tack vare denna linje kommer transporten till flygplatsen att sjunka upp till en halvtimme. För att uppnå detta, medan den maximala hastighet på 9 km i alla tunnelbana, tunnelbanesystemet för första gången i Turkiet, 80 km / t beräknades att hastigheten. När det är klart kommer det här projektet, Turkiets första' vara snabb tunnelbana. "

Projektet så snart de använder 10 tunnel grävmaskin i en tunnelprojekt, den första i Turkiet för att tas i bruk samtidigt betonade Turhan, mycket framgångsrikt vård visas i utförandet vara utgrävning drift turkiska ingenjörer och hastighets utgrävningar mellan maskiner av den här kalibern med insatser arbetare världen sa att hans rekord var bruten.

”Vi planerar att flytta 470 meter om dagen i tågmontering och 14 tusen meter på en månad”

Turhan uppgav att de planerar att gå framåt 470 meter om dagen och 14 tusen meter i månaden i den järnvägsenhet som de kommer att starta idag och uttryckte att de syftar till att slutföra denna linje på det snabbaste och säkraste sättet och ge den till Istanbulites tjänst.

Turhan säger att detta projekt inte bara kommer att vara viktigt för Istanbul när det gäller transport till flygplatsen, men Turhan sade: ”Fortsättningen av detta projekt HalkalıMed tunnelbaneprojektet mellan flygplatsen kommer det att anslutas till nästan alla Istanbul tunnelbanesystem och kommer att bli centrum för Istanbul tunnelbanesystem. "Istanbul flygplats kommer att vara ansluten över hela staden, och Istanbul flygplats kommer att vara ansluten till hela staden."

Turhan uttryckte sin tacksamhet till alla, från sin ingenjör, arkitekt, arbetare till projektledare som bidrog till detta projekt.

Karta över Istanbul Metrosohbet


Var den första att kommentera

Yorumlar