Det viktiga är inte att producera inhemska bilar utan att etablera försäljningsnätet på rätt sätt

Det handlar inte om att producera den inhemska bilen som är viktigt, utan att etablera försäljningsnätet på rätt sätt.
Det handlar inte om att producera den inhemska bilen som är viktigt, utan att etablera försäljningsnätet på rätt sätt.

Corporate Change Academy, som syftar till att tillhandahålla de mest pålitliga mentortjänsterna till företag som syftar till att utvecklas inom företagets varaktighet och smidighet, och gör en skillnad med sina Change Architects, fortsätter sina branschdelningsmöten.


Automobile-mötet "Ygår, Today, and Future", modererat av styrelseledamot Bahadır Kayan, Corporate Change Academy. Talare för mötet, som väckte stort intresse, var TOSB styrelseledamot, Farplas VD och styrelseledamot, CCA Honor styrelseledamot Ömer Burhanoğlu och Norm / İnci Holding styrelseledamot, Fark Holding Advisory styrelseledamot, CCA Exchange Arkitekt Zafer Uran Zaman.

ÖMER BURHANOĞLU: 2000 DELAR I AUTOMOBISKT FALL TILL 200, PRODUKTION LÄTT LÄTT

Turkiet är världens får en andel på 1,5 procent från bilmarknaden, som representerar TOSB Styrelseledamot, Farplas VD och styrelseledamot, CCA Honorary Styrelseledamot Omar Burhanoğlu, sade tid beslut om inhemsk biltillverkning och in situ de hittade.

Burhanoğlu uttryckte att det inte är svårt att tillverka bilar idag och att processen är förenklad på grund av strukturella förändringar. "Det är inte så svårt att göra ett fordon längre. Det finns många strukturella förändringar. 200 huvuddelar av ett fordon har sjunkit till 20 och 2000 tusen delar till 200. Med andra ord reducerades komponenterna och processen förenklades. Det är möjligt att göra alla dessa operationer med färre företag. Det finns inga problem med att producera inhemska bilar. Det kan uppnås med rätt affärsmodell. Det viktigaste här är att göra nästa verktyg. För när vi gör det första fordonet, vi inte kan sälja tillräckligt och utveckla säljnätverket, förblir denna verksamhet en prototyp. ”

Ömer Burhanoğlu betonade att all den svimlande utveckling som vi bevittnar i mobillivet kommer att upplevas inom fordonssektorn på kort sikt, att bilindustrin kommer att växa som en snöboll och bli en jätteindustri på grund av anslutna fordon. Burhanoğlu sa: ”Du har inte längre en chans att producera något utan att samarbeta. Många olika sektorer som elektronik och programvara ingick också i fordonsindustrin. ”

ZAFER URAN TID: CARS FLIGHT

Med uppgift om att tekniken kommer att nå en mycket annan dimension under de kommande fem åren föreslog Norm / İnci Holding styrelseledamot, Fark Holding rådgivande styrelseledamot, CCA Change Architect Zafer Uran Zaman att bilar skulle flyga. Zafer Uran Zaman sade att navigationssystemet kommer att bli viktigare med denna utveckling, ”Jag tror att vi fattade rätt beslut om hemmabilen vid rätt tidpunkt. Nu bygger Toyota en stor stad vid foten av Mount Fuji. Bilarna här, vägarna är helt automatiserade. Eftersom Turkiet är mycket lycklig. Jag tror att en positiv utveckling kommer att inträffa om vi kan utvärdera saken oberoende av politiken. ” Zafer Uran Zaman sade att många OEM: s kommer att försvinna eller slås samman under den kommande perioden. "Det bör inte glömmas att fusionen också är tung."

Ordföranden för Corporate Change Academy, Buket Eminoğlu, som uttryckte vikten av att få tillgång till korrekt information idag, tackade talarna, deltagarna och CCA Exchange Architects. Buket Eminoğlu uppgav att de fick många viktiga uppgifter om den aktuella situationens analys och framtiden för sektorn, ett av de mest erfarna namnen på fordonssektorn, och uttalade att sektorbaserade möten kommer att fortsätta under den kommande perioden.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar