Meddelande från Ankara Sivas Railway-anställda

Det finns meddelanden från ankara sivas järnvägsanställda
Det finns meddelanden från ankara sivas järnvägsanställda

Ankara-Sivas mellan 2 timmar och 30 minuter kommer att minska Silk Road-rutten 405 km mellan Ankara-Sivas YHT-projektet fortsätter att arbeta i full fart.

300 personer i Ankara Sivas YHT-projekt fortsätter att arbeta dygnet runt dygnet utan att säga förkylning. Järnvägsarbetet och svetsarbeten för Ankara-Sivas High Speed ​​Train Project, som ingår i den 7-dagars handlingsplanen, accelererade också. Det finns 24 tunnlar med en längd på 100 kilometer, 405 viadukter med en längd på 66 kilometer, 49 broar och kulverter och 27,5 under- och övergångar.

I Ankara Sivas High Speed ​​Train Project, som har en total konstkonstruktion på 930 enheter, genomfördes cirka 110 miljoner kubikmeter utgrävning och 30 miljoner kubikmeter fyllningar producerades.

Ankara-Sivas-linjen, som väntar på medborgarna med stor spänning, kommer att minska restiden mellan de två städerna till 12 timmar och 2 timmar och 30 minuter. Överbyggnadselektrifiering och signalering telekommunikationssystem för Ankara Sivas High Speed ​​Train Project fortsätter snabbt. Infrastrukturarbeten i Ankara-Sivas YHT-projektet gjorde 97 procent fysiska framsteg. Ankara Sivas Line förväntas vara klar och öppnas för drift 2020 fram till Ramadan-festen.

Den totala investeringskostnaden för Ankara Sivas High Speed ​​Train Project är 9 miljarder 749 miljoner TL.

Karta över Ankara Sivas höghastighetståg

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar