Andra leverans av Siemens höghastighetstågsatser mottagna

Den andra av de höghastighetstågprodukter som Siemens producerade mottogs
Den andra av de höghastighetstågprodukter som Siemens producerade mottogs

TCDD tar hand om Siemens 2018 och kommer att få 12 höghastighetståg från teknikjätten. Siemens startade leveranserna långsamt och levererade den första uppsättningen i november och levererade nu den andra uppsättningen. Den tredje uppsättningen kommer att levereras i februari, fjärde april och femte i maj. Det levererade höghastighetståget kommer att starta efter testen.

WebteknoEnligt nyheterna från Eray Kalelioglu; CD TCDD har beställt 12 höghastighetståg till Siemens och teknikjätten har arbetat på detta tåg ett tag. Siemens levererade den första höghastighetstågen i november och levererade nu den andra uppsättningen. Dessutom Siemens; kommer att fortsätta leverera höghastighetstågsatser i februari, april och maj.

Tågen levereras till Turkiet, och sedan börjar att tjäna nästan två månader långa testperioden. Faktum är att den första höghastighetstågen som levererades av Siemens i november är redan klar. Enligt myndigheternas uttalanden kommer höghastighetståget, vars test har genomförts, tas i bruk i slutet av januari och kommer att börja transportera passagerare mellan Ankara och Konya eller mellan Ankara och Istanbul.

Om testerna av det andra levererade höghastighetståget också är framgångsrika kommer ett nytt höghastighetståg snart att tas i drift. Enligt vissa källor, Turkiet orolig ett stort intresse under de senaste åren och den ökande efterfrågan på höghastighetstågen kommer att mötas med den nya starttiden för tåget.

Enligt avtalet mellan Siemens och TCDD kommer leveransen av 12 höghastighetståg att vara klar i slutet av 2020. Processen kommer att hållas om månader. När processen har slutförts och de återstående 10 höghastighetstågen slutförts kommer TCDD att ha totalt 31 höghastighetståg.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar