De första kvinnliga bussförarna i Eskişehir Metropolitan Work började

De första kvinnorna i Eskisehir började arbeta
De första kvinnorna i Eskisehir började arbeta

I början av december började de första kvinnliga chaufförerna att arbeta i Eskişehir Metropolitan Municipality, som meddelade att de skulle anställas som en kvinnlig busschaufför med det tillkännagivande som tillkännagavs i deras sociala mediekonton. Möte med de första kvinnliga förarna av Eskişehir, Ayse Ünlüce, generalsekreteraren för Metropolitan Municipality, konstaterade att kvinnors sysselsättning kommer att fortsätta öka inom transport och andra områden.


Tillkännagivande av att det kommer att anställas en kvinnlig busschaufför och en kvinnlig parkomatskvinne med meddelanden på sociala medier, och kvinnliga busschaufförer började arbeta efter parkomaterna i Metropolitan Municipality. Efter CV-utvärderingarna och intervjuerna kom kvinnliga förare, som genomgick olika utbildningar, tillsammans med generalsekreteraren Ayşe Ünlüce. Ayşe Ünlüce uppgav att fem kvinnliga förare började arbeta i första hand, men uppgav att de, som Eskişehir Metropolitan Municipality, lägger stor vikt vid kvinnors sysselsättning och att de vill öka sin sysselsättning inom olika områden som busschaufför och parkomatchef under de kommande dagarna.

De kvinnliga busschaufförerna uttryckte att de är mycket glada över att börja arbeta i Eskişehir Metropolitan Municipality och uppgav att de tror att kvinnor kan göra något jobb när det är möjligt. Medborgare som uttryckte sin stolthet över att se kvinnliga förare i bussar efter ESTRAM tackade Metropolitan Municipality för att stödja kvinnors sysselsättning på alla områden.

De första kvinnorna i Eskisehir började arbeta
De första kvinnorna i Eskisehir började arbeta


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar