Çambaşı Naturfaciliteter blev favorit för semesterfirare

Cambasi naturanläggningar blev semesterfirarnas favorit
Cambasi naturanläggningar blev semesterfirarnas favorit

Çambaşı Naturfaciliteter, som har blivit centrum för uppmärksamhet för semesterfirare med genomförandet av bungalowprojektet efter skidcentret, är fulla av uttryck i dessa dagar då skolorna går på semester.


Borgmästare i Ordu Metropolitan Municipality Cirka 60 tusen människor använde Çambaşı Naturfaciliteter, som lyckades vara en av de anläggningar som gav sig ett namn med de investeringar som genomfördes efter instruktion från Mehmet Hilmi Güler. I anläggningarna där 26 tusen människor flockade endast på söndag 15 januari, sträckte sig fordonskön till huvudvägen.

Alla från 7 till 70 visar stort intresse

I Turkiet är havet och den närmaste flygplatsen ligger i ett av skidorten Çambaşı natur ljud i världen är inte bara uttryck föra armén i Turkiet borgmästare Dr. Mehmet Hilmi Güler sa: ”Vårt arbete fortsätter i alla riktningar för att förbättra vinterturismen i Ordu och göra Ordu livlig under varje säsong. Det fanns 5 skidspår i skidcentret, vi ökade detta antal till 11 och 5 km spårslängd till 17 km. I detta sammanhang byggde vi bungalows på vår Çambaşı-platå, en av Ordos favoritplatser på sommaren och vintern. Denna plats har designats noggrant. Inte mer att säga sin komfort. I början av bungalowerna visade alla från 7 till 70 stort intresse. Inte bara från Turkiet, där det är härmed ber världen ", sade han.

växthusväxter
växthusväxter


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar