Brandekspeditioner vid Marmaray Station störd

Brandekspeditioner i marmaray stop avbröts
Brandekspeditioner i marmaray stop avbröts

Expeditioner mellan Bakırköy och Yenimahalle stoppades ett tag på grund av en brand i elektriska ledningar mellan Marmaray Bakırköy och Yenimahalle hållplatser.


En brand inträffade i de elektriska kablarna mellan Marmaray Bakırköy och Yenimahalle stannar omkring klockan 14.30. Brandmän som kom till platsen för att ingripa kablarna som av en okänd anledning började bränna bröt stenpramman med slädar när de var tvungna att använda vägen täckt med sten- och järnpontoner för att ingripa i branden.

Innan brandmän grep in i branden var det inte möjligt att resa mellan Bakırköy och Yenimahalle hållplatser i 15 minuter på grund av eluttaget i en del av Marmaray-linjen. Efter att brandkåren släckte elden på kablarna startade Marmaray-flygningar igen.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar