Balıkesir Station Road kommer att lindra Bahçelievler-trafiken

Bahcelievler station kommer att lindra trafiken
Bahcelievler station kommer att lindra trafiken

Det alternativa vägarbetet som initierats av Balıkesir Metropolitan Municipality i Gar-distriktet kommer att underlätta trafiken för Bahçelievler Mahallesi, Gündoğan Mahallesi och Vasıf Çınar Caddesi. Historiska byggnader i tågstationen kommer att återställas i enlighet med stadens behov, som ett bibliotek och ett konstgalleri, och öppnas för allmänheten.


Balıkesir Metropolitan Municipality fortsätter att genomföra transportprojekt i Balıkesir för att tillhandahålla säker och bekväm transport. Med instruktion från storstads borgmästaren Yücel Yılmaz inleddes vägutbyggnad och rondellarbeten för att underlätta trafiken på många punkter i staden. Trafikintensiteten och väntetiderna i trafiken har minskat genom att förbättra körfältutvidgningen i Vasıfçınar Street nyligen. Balıkesir Metropolitan Municipality startade ett dubbelrundat vägarbete med ett 800 meter brett dubbelrundat vägarbete på ett 20 meter stort område, precis bakom statens järnvägar som förbinder Cengiz Topel Avenue och Mustafa Tekmeci Square i Gümüşçeşme District.

ALTERNATIV VÄG

Med det alternativa vägarbetet som utförs av Institutionen för vetenskapsfrågor kommer förare som går från Bahçelievler Mahallesi till statssjukhuset och Paşaalani Mahallesi nu att tillhandahålla transporter lättare och snabbare. Tack vare den nya vägen kommer trafiken koncentrerad till Vasıf Çınar Street att minska ytterligare.

HISTORISKA BYGGNINGAR FÖR ÖPPNA

Fotgångar trottoarer kommer att byggas på båda sidor av vägen, liksom cykelbanor på ena sidan som uppfyller internationella standarder. Tre historiska byggnader i detta område kommer att återställas och biblioteket, konstgalleri öppnas för allmänheten i enlighet med stadens behov. Återigen kommer detta område att skapa ett parkeringsområde på cirka tusen fordon. Sociala förstärkningsområden kommer att byggas runt byggnaderna som återställs och öppnas för allmänheten.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar