Ankaragans sa att vagnarnas säten borde ändras

Ankaray-vagnar i huvudstaden sa att sätena ändrades
Ankaray-vagnar i huvudstaden sa att sätena ändrades

Ankara Metropolitan Municipality kommer att ändra sittplatser för vagnarna i Ankaray, det lätta järnvägssystemet som fungerar mellan Dikimevi och AŞTİ. Ankaray-vagnar förblir i de befintliga dubbla sätena eller det nya bänkstolsystemet för att byta till tvåvalsundersökningen 70.4 procent av beslutet att "byta"

Enligt undersökningsresultaten, innan de befintliga sätena i vagnarna ersattes med radsäten, skapades hälften av tågvagnens nummer A13 för passagerarna att följa och den nya halvsäkranordningen upprättades under den andra hälften.

UNDERSÖKNING RESULTAT WAGON SEAT CHANGE

70.4 procent av de omröstningar som organiserades av kommunen för att ändra sitt orderordning "förändring" var beslutet att ändra. 29.6 procent av de svarande ville stanna kvar i det nuvarande sittarrangemanget. Enligt undersökningsresultaten kommer platser i Ankaray att omorganiseras. Din första vagn kommer att börja tjäna om 20 dagar. Alla vagnar överförs till den nya sätesraden om 6 månader. Kommunen kommer att ordna de nya sätena helt med sina egna medel och med sina egna arbetare. Sittplatser i vagnarna kommer att ges till expeditionen när de ändras.

Fördelar med nya säten

EGO-tjänstemän betonade att radsätesarrangemanget kommer att visa en homogen fördelning i passagerartäthet, vilket kommer att ha många fördelar och gav följande information:

”Tack vare det nya radsätet kommer passagerarkapaciteten i varje vagnsserie att öka från 240 till 270. Vagnens inre blir mer rymlig. I synnerhet undviks agglomerering av dörrområden. Det kommer att vara lättare för passagerare som reser till eller från AŞTİ att komma på eller utanför tågen. Passagerare som reser med resväskorna har också möjlighet att lägga resväskorna i områdena på sidorna av dörrarna. Som ett resultat av utbyggnaden i dörrområdena kan funktionshindrade passagerare (särskilt de som reser med rullstolar) röra sig lättare under landning och ombordstigning. Im

Ankaray har 11 hållplatser och serverar över 100 tusen passagerare varje dag mellan Dikimevi och Ankara intercity bussterminal. Ankaras första järnvägssystem, Ankaray, är ett viktigt transportsystem som föredras av universitetsstudenter såväl som passagerare som kommer eller åker med buss i huvudstaden.

ANKARAY-KART

Aktuella järnvägsanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar