Järnvägslinjen Aksaray Ulukışla har nått slutpunkten

Aksaray ulukisla järnvägslinje nådde den sista punkten
Aksaray ulukisla järnvägslinje nådde den sista punkten

Chef för en serie av Ankara avgående Aksaray Commodity Exchange för att göra viktiga kontakter Hamid Ozkok, Aksaray handel och industri Chamber ordförande Cuneyt Meteors, Aksaray Commodity Exchange rådets ordförande Nurettin Yapılc Aksaray handelskammaren Assembly President Fatih Tekin första Turkiet Chambers och råvarubörserna Association ( TOBB) President M. Rifat Hisarcıklıoğlu besökte.

Sociala inrättningar TOBB delegation från Aksaray hall möte värd Turkiet Union of Chambers och råvarubörserna (TOBB) President tackade presidenten uttryckte sin tillfredsställelse med besöket M. Rifat Hisarcıklıoğlu.

Turkiet Union of Chambers och råvarubörserna (TOBB) President Rifat Hisarcıklıoğlu, Aksaray handelsutbytet i januari och var inbjuden av ordförandena kommer att göra programmet Aksaray handelskammaren och industriministeriet. President Hisarcıklıoğlu lovade att delta i programmet. Besöket avslutades med ett souvenirfoto taget senare.

Samlade för Aksaray Railway

Efter införlivandet av Aksaray Railway i investeringsprogrammet 2018, Hamit Özkök, ordförande för Aksaray Commodity Exchange och Cüneyt Göktaş, ordförande för Aksaray Chamber of Commerce and Industry, Fikret Şinasi Kazancıoğlu, vice generaldirektör för State Railways, och vice generaldirektör och medlem av TCDD Transport och infrastruktur Ministeriet för järnvägsreglering Biträdande chef för Bilal Tırnakçı träffade.

Generaldirektörerna Fikret Şinasi Kazancıoğlu och Bilal Tırnakçı gav teknisk information om järnvägen Aksaray - Ulukışla.

Delegationen avgav ett gemensamt uttalande om vikten av ämnet och de geografiska kännetecknen för Aksaray. Först av allt, AK-partiets biträdande Cengiz Aydoğdu, som är ett av värderingarna som Aksaray har tagit upp, gör stora ansträngningar för järnvägen, använder byråkratin effektivt och säkerställer att järnvägsprojektet kommer till denna punkt. eller tack så mycket. Det är en gammal stad som ansluter norr till söder och öst till väst mitt i Anatolien. Det har blivit ett attraktionscenter för investerare på grund av dess läge på Silk Road, strategiskt läge och Aksarays incitamentssystem. Många internationella företag tillverkar produktion i vår stad. Men det lider av transport och logistik. Aksaray Ulukışla järnväg med början av exporten av varor som produceras i vår Aksaray till Mersin hamn till ekonomiskt mer attraktiva priser och villkor kommer att vara en stor fördel för affärsmän som investerar i Aksaray. Aksaray kommer alltså att bli en attraktionsstad för investerare både logistiskt och strategiskt. ”

Biträdande generaldirektör för TCDD och styrelseledamot Ministeriet för transport och infrastruktur Vice verkställande direktör för järnvägsreglering Bilal Tırnakçı uppgav att projektet för järnvägslinjen Ulukışla Aksaray slutfördes 2018 och att det har nått anbudsfasen.

Spikaren Aksaray Konya och Antalya-linjeprojektet kommer att slutföras i juni 2020 gav anbudet information. (Aksarayhabers)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar